Η μαγκιά της Ελευσίνας και η αφύπνιση των Σερρών!

Να χαμηλώσουν τους τόνους θέλουν στο Πέραμα, αφού το «διπλό» στην Ελευσίνα έχει σκορπίσει τον ενθουσιασμό καθώς μπροστά τους έχουν ακόμα ένα δύσκολο παιχνίδι, αυτή τη φορά εντός έδρας, κόντρα στους Ικαρους Σερρών.

Ο Ντίνος Καλαμπάκος μίλησε για τη σπουδαία αυτή νίκη, ενώ δεν παρέλειψε να αναφεθεί και στη φιλοξενία του αντιπάλου.

«Θεωρώ ότι δεν ήταν απόλυτα έτοιμοι για αυτό το παιχνίδι. Εδειχνε εύκολο γι΄ αυτούς και ίσως έτσι παρασυρθήκανε κ εφυσυχαστήκανε. Εκάναν εξαιρετικό ξεκίνημα, και λίγο πριν λήξη του ημίχρονου είχαν πάρει μια διαφορά 10 πόντων, την οποία εμείς μειώσαμε με τρίποντο. Τότε μάλλον δημιουργήθηκε η αίσθηση ότι θα κέρδιζαν. Στο τέλος σκούρυναν τα πράγματα μπήκαν δύο μεγάλα σουτ δικά μας και εκεί το παιχνίδι τελείωσε», ήταν το πρώτο σχόλιο του Ντίνου Καλαμπάκου, ενώ στάθηκε στην συμπεριφορά των ανθρώπων τα Ελευσίνας.

Όμως αυτό που μου έκανε τρομερή εντύπωση είναι το πόσο ευγενικοί άνθρωποι είναι. Μου έκανε τρομερή εντύπωση. Πάνω από όλα είναι φίλαθλοι.  Χαρακτηριστικά είχαν έρθει μικρά παιδιά στον πάγκο μας και μιλούσαν όχι με κολακευτικά λόγια και πήγαν οι ίδιοι και τους έδιωξαν. Τελείωσε το παιχνίδι και μας χαιρέτησαν όλοι, ο πρόεδρος, οι έφοροι τα παιδιά, ο προπονητής. Αυτό που κάνουν το χαίρονται. Είναι μεγάλη μαγκιά να κρατάς τον ίδιο χαρακτήρα να κρατάς τέτοιο χαρακτήρα όχι μόνο όταν κερδίζεις, αλλά και όταν χάνεις. Εμεινα άφωνος από την αντιμετώπιση των διοικητικών ενώ η ομάδα τους έχασε.

Επόμενος αντίπαλος οι Ικαροι των πέντε συνεχόμενων ηττών: «Το θέμα είναι ότι θα ξυπνήσουν, αλλά ελπίζω αυτό να το συμβεί από το άλλο Σάββατο», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κόουτς του Περάματος και συνέχισε: «Πρέπει να περιορίσουμε 2-3 ατού των Ικάρων. Τον Τότσιο και τους δυο ψηλούς (Συμεωνίδη, Μαργαρίτη), αλλά και να ελέγξουμε το ρυθμό του άσου τους που είναι εξαιρετικός. Εχει 6-7 παιδιά εκπληκτικά. Αυτό αποδεικνύεται και από το καλό ξεκίνημα, αλλά στη συνέχεια λίγο οι τραυματισμοί, ένα κακό αποτέλεσμα, έχασαν και παιχνίδια από ατυχία τους έφερε σε αυτή τη θέση. Εχουν δείξει δύο ακραίες εικόνες, μια πολύ καλή και μία πολύ κακή.  Σίγουρα θα ισορροπήσουν προς τα πάνω, αλλά ελπίζω να βρουν τον καλό τους εαυτό το επόμενο Σάββατο. Για να έχει νόημα η νίκη στην Ελευσίνα, πρέπει να πάρουμε τα παιχνίδι στην έδρα μας, έτσι όπως πέφτουν πέντε ομάδες θα είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα».

Οσον αναφορά το αγωνιστικό κομμάτι, η προετοιμασία έχει ξεκινήσει χωρίς προβλήματα, καθώς επέστρεψε και ο Γρηγόρης Ιωάννου, ενώ αύριο έχει προγραμματιστεί φιλικό παιχνίδι με τον Δούκα.