Η μικρή έστειλε τον Αρτέστ στο Dancing!!!

Ότι ο Ρον Αρτέστ συγχωρέστε μας, ο Metta World Peace (άλλαξε το παλικάρι όνομα επισήμως εδώ και μερικές μέρες) είναι λιγάκι… τρελούτσικος (με την καλή έννοια πάντα) ή off the hook όπως λένε οι Αμερικάνοι, είναι γνωστό της πάσης. Πρόσφατα έλαβε μέρος στο Dancing with the stars και δέχθηκε αρκετή αρνητική κριτική. Όχι μόνο για τις ανύπαρκτες χορευτικές του ικανότητες αλλά κυρίως για την απόφασή του να… εκθέσει για μια ακόμη φορά τον εαυτό του.

Μόνο οι δικοί του άνθρωποι ήξεραν ωστόσο, το λόγο που το έκανε. Όταν τον αποκάλυψε on camera, έκλεισε πολλά στόματα!!! Ο σούπερ σταρ των Λος Άντζελες Λέικερς έλαβε μέρος στο χορευτικό σόου των ABC μετά από απαίτηση της  κόρης του, Ντάιμοντ που στα τέσσερα της χρόνια διεγνώσθη ότι πάσχει από καρκίνο. «Απαξ και η κόρη μου κατάφερε να νικήσει τον καρκίνο τότε και εγώ μπορώ να χορέψω φορώντας τακούνια, κολλητά ρούχα ή περίεργα κουστούμια» δεν δίστασε να παραδεχθεί.

Η δασκάλα του, Πέτα σοκαρίστηκε μόλις τον είδε μπροστά της – που αλλού στο φυσικό του περιβάλλον, ένα γήπεδο μπάσκετ. Θα προτιμούσε όμως, να μην είχε κάνει την ερώτηση περί χορευτικών γνώσεων αφού η απάντηση που πήρε ήταν άκρως μπασκετική(!) «Παίζω άμυνα οπότε για δες με» της απάντησε και άρχισε τις… φιγούρες. «Ξέρω ότι πολλοί είναι εκείνοι που θα γελάσουν μαζί μου. Υποτίθεται ότι είμαι σκληρός άνδρας αλλά θα μπω στη πίστα να χορέψω χορούς ballroom. Θα βάλω πάντως, σίγουρα τη δική μου πινελιά» ήταν η αιχμή του προς τους επικριτές του στο βιντεάκι που προηγήθηκε της πρώτης του εμφάνισης στο σόου.

Πρώτης και τελευταίας μια που το cha cha που χόρεψε δεν έπεισε με αποτέλεσμα να πάει σπίτι του για να συνεχίσει να παρακολουθεί το σόου από τον καναπέ του. Αγκαλιά με την κορούλα του. Έστω και ηττημένος, αν και πρωταθλητής ΝΒΑ!