«Η νίκη είναι πεντακάθαρη»

Ο Πανελευσινιακός κατάφερε να πάρει μία πολύτιμη νίκη, μέσα σε μια πολύ δύσκολη έδρα. Ο σύλλογος της Ελευσίνας εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί τους Λευκαδίτες για τη φιλοξενία, ενώ παράλληλα εκφράζει τα παράπονά του για τη διαιτησία των Πουρσανίδη και Σιμητόπουλου.

Αναλυτικά:

«Πεντακάθαρη κι ονειρεμένη νίκη!

Σήμερα η ομάδα μας πέτυχε μία μεγάλη νίκη έναντι ενός άξιου αντιπάλου, της Δόξας Λευκάδας, η οποία ενισχύει το όνειρο όλων των φιλάθλων του Πανελευσινιακού. Η Διοίκηση του Συλλόγου οφείλει να ευχαριστήσει τους παράγοντες της Δόξας για τη φιλοξενία που πρόσφεραν σε όλη την αποστολή και τους φιλάθλους της ομάδας μας. Σέβεται δε την προσπάθεια που κάνουν προκειμένου να παραμείνουν στην κατηγορία και εύχεται ότι καλύτερο εντός των γηπέδων.

Η πρωτιά της ομάδας μας σίγουρα παραξενεύει κάποιους που δεν γνωρίζουν τι σημαίνει Οικογένεια του Πανελευσινιακού και ποια είναι η αφοσίωση μας στο άθλημα. Τυχόν διαμαρτυρίες για τη διαιτησία του σημερινού αγώνα δεν ακουμπούν το Σύλλογο μας γιατί έχει αποδείξει χρόνια τώρα ότι στηρίζεται μόνο στην Ψυχή και στο Συναίσθημα εντός των γηπέδων.

Για τον σημερινό αγώνα οφείλουμε να τονίσουμε ότι εκ των τριών διαιτητών μόνο ο κ. Μπήτης παρέμεινε ανεπηρέαστος από την εξέδρα των απαιτητικών φιλάθλων της Δόξας Λευκάδας. Οι υπόλοιποι δε κ.κ. Πουρσανίδης και Σιμητόπουλος υπήρξαν σαφέστατα επηρεασμένοι από την ατμόσφαιρα και δεν μπορούσαν να αποδώσουν. Η Νίκη της ομάδας είναι πεντακάθαρη και όποιος έχει αμφιβολίες αφενός ο ΑΧΕΛΩΟΣ TV κι αφετέρου ο Σύλλογος μας μπορεί να του διαθέσει το DVD της συνάντησης.

Οι Νίκες του Πανελευσινιακού είναι αποτέλεσμα ικανότητας και πάνω απ’ όλα ψυχής. Αυτής που βγάζουν σε κάθε αγώνα οι άξιοι παίκτες μας και ο προπονητής και εκφράστηκε σήμερα με ένα μεγάλο σουτ τριών πόντων στη λήξη που έδωσε την πεντακάθαρη κι ονειρεμένη νίκη!».