«Η Νίκη θα μεγαλουργήσει και πάλι»

Την επόμενη Κυριακή η Νίκη Βόλου θα αντιμετωπίσει την Αγία Παρασκευή στον αγώνα που ίσως τη στείλει στην Α2, εάν έχει στο τέλος το ροζ φύλλο στα χέρια της. Δεδομένης, λοιπόν, της κρισιμότητας του ματς, η Νίκη εξέδωσε ανακοίνωση-κάλεσμα στον κόσμο της πόλης.

Η ανακοίνωση της Νίκης Βόλου:

«Ένας αγώνας, σαράντα αγωνιστικά λεπτά απομένουν για να γίνει πραγματικότητα το όνειρο για την ομάδα μας. Βήμα βήμα χωρίς μεγάλα λόγια, με υπομονή, με συνέπεια, με συνέχεια, με σημαία μόνο τη δουλεία φτάσαμε εδώ.

Όλοι τώρα πρέπει να είμαστε εκεί, να αποδείξουμε ότι το Δημοτικό κλειστό γυμναστήριο είναι μικρό για την ομάδα μπάσκετ της ΝΙΚΗΣ, και να σπρώξουμε τους καλαθοσφαιριστές μας σε μια νίκη που θα ανεβάσει την ομάδα μας στην Α2 μια κατηγορία που της αξίζει, που την κέρδισε μέσα στο γήπεδο με ιδρώτα και αγώνα όπως ταιριάζει στο μεγάλο μας σύλλογο.

Να αποθεώσουμε αυτά τα παιδιά και τον προπονητή για όσα μας έχουν μέχρι τώρα χαρίσει, και να είστε σίγουροι ότι τα καλύτερα έπονται. Γιατί το έχουμε ξαναπεί άσχετα αν πολλοί κάνουν ότι δεν ακούν. Η ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ και στο μπάσκετ ανέβηκε πρώτη στην Α1 κατηγορία από όλες τις Θεσσαλικές ομάδες το 1972 και μεγαλούργησε. Έτσι και τώρα, η συγκυρία είναι για ομάδες σαν τη ΝΙΚΗ μας, που με την δυναμική της και την αγάπη των φιλάθλων της θα μεγαλουργήσει και πάλι».