Η ξεκούραση και οι πρώτες σκέψεις

Την καλύτερη περίοδο διανύουν στον Πανελευσινιακό αφού όλα πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο. Η άνοδος έχει ήδη εξασφαλιστεί και έτσι όλοι στην Ελευσίνα μπορούν να κάνουν τις διακοπές τους απερίσπαστοι.

Οι προπονήσεις αυτής μέχρι της Τετάρτη πραγματοποιήθηκαν σε χαλαρούς ρυθμούς, καθώς από την επόμενη μέρα μέχρι τη Δευτέρα του Πάσχα δόθηκε ρεπό.

Όμως, η άνοδος έχει φέρει και τοις πρώτες σκέψεις στον Πανελευσινιακό με πρώτη εξ αυτών το θέμα του προπονητή. Επιθυμία της διοίκησης είναι η παραμονή του Γιώργου Σκαραφίγκα. Η συνταγή είναι επιτυχημένη, η συνεργασία εδώ και χρόνια παραμένει άψογη και έτσι εκτός απροόπτου ο έμπειρος τεχνικός θα παραμείνει και την επόμενη χρονιά στην ομάδα.

Ένα ακόμα θέμα είναι το γήπεδο το οποίο χρειάζεται ανανέωση ώστε να πληροί τις προϋποθέσεις της Α1. Η αύξηση χωρητικότητας (σ.σ. αυτή τη στιγμή η Γούβα χωρά περίπου 600 φιλάθλους) αλλά και η δημιουργία βοηθητικών χώρων έχουν μπει σε άμεση προτεραιότητα.  Ηδη οι ιθύνοντες τον σύλλογο έχουν απευθυνθεί στο Δήμο, όπου ανήκει και το γήπεδο, ώστε να ξεκινήσουν οι πρώτες συζητήσεις.