«Η ομάδα έχει μέταλλο»

Η Πεντέλη πήρε τη νίκη στο ντέρμπι της αγωνιστικής απέναντι στον Ιπποκράτη Κω κάνοντας ένα μεγάλο βήμα για την κατάκτηση της τρίτης θέσης.

Η διοίκηση του συλλόγου με ανακοίνωσή της συνεχάρη τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο και παράλληλα ευχαρίστησε τον κόσμο για τη στήριξή του.

Αναλυτικά:

«Τελικά αυτή η ομάδα έχει μέταλλο.

Σήμερα ήταν ενας πολύ δύσκολος αγώνας με αντίπαλο μας τον ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ ΚΩ, 2ο στη βαθμολογία με μόλις 2 ήττες μέχρι τώρα. Απο την ομάδα μας έλλειπαν Καλογερόπουλος, Γρατσιατος, Αποστολόπουλος Σαλτουριδης και ο Κεκκης.

Παρ’ όλα αυτά με πολύ μεγάλη προσπάθεια,θα μπορούσαμε να πουμε με αυταπάρνηση των παικτών μας, πήραμε μια πολύ μεγάλη νίκη ,σημαντική βαθμολογικά ,αλλά και με πολύ μεγάλη σημασία για την ψυχολογία μας σ’ αυτήν την πολύ δύσκολη κατάσταση που βρισκόμαστε.

Ενα πολύ μεγάλο ευχαριστώ αξίζει στους φίλους της ομάδας μας, που με την παρουσία τους και τον παλμό τους, δημιούργησαν μια εκρηκτική ατμόσφαιρα και εδωσαν φτερά στους παίκτες μας.

Τέλος και πάνω απ’όλα συγχαρητηρια στα παιδιά που παιζανε αλλά και στους τραυματιες που παρακολουθούσαν ανήμποροι να βοηθήσουν παροτρυνοντας τους συμπαίκτες τους.

Καλή συνεχεια!!!».