Η παραίτηση Καραμανλή βάζει μπρος το πλάνο της ΑΕΚ

Το πλάνο της “διάλυσης” της ΑΕΚ, προκειμένου να προχωρήσει στη συνέχεια η… μετάλλαξή της αρχίζει να παίρνει “σάρκα και οστά”. Πρώτο βήμα για να κινηθεί η Ένωση προς αυτή την κατεύθυνση αναμένεται να γίνει με την παραίτηση του Μπάμπη Καραμανλή απ’ τη θέση του και την… παράδοση των κλειδιών της ΑΕΚ στον Γιάννη Φιλίππου.
Ο τελευταίος, βέβαια, ως γνωστόν δεν επιθυμεί να έχει καμία σχέση πλέον με τα αθλητικά δρώμενα κι έτσι αναμένεται ν’ ανοίξει διάπλατα ο δρόμος για την πτώχευση της ομάδας και τον υποβιβασμό της στη Β’ εθνική. Κατηγορία στην οποία όπως έχουμε αναφέρει δεν πρόκειται ν’ αγωνιστεί η Ένωση, καθώς θα μπει σε εφαρμογή το σχέδιο της “μετάλλαξης” της ομάδας, με τη συνδρομή της ΑΕΚ Άργους.
Πάντως κι αυτό το σχέδιο δεν αναμένεται να πραγματοποιηθεί… μετά βαΐων και κλάδων, καθώς μέλη της Ερασιτεχνικής παρουσιάζονται αντίθετοι με το όλο… concept. Θα πρέπει, λοιπόν, να ξεπεραστεί ο σκόπελος αυτός, προκειμένου να προχωρήσουν οι απαραίτητες διεργασίες με τους διοικούντες την ΑΕΚ Άργους, έτσι ώστε να μην χρειαστεί η ΑΕΚ να δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Β’ εθνικής, προκειμένου ν’ αποφύγει πιθανή τιμωρία της!
Μέσα σ’ όλα, πάντως, οι κιτρινόμαυροι “ψάχνονται” και με το θέμα της εγγυητικής επιστολής που είχαν καταθέσει στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού. Το έγγραφο έχει κάνει… φτερά απ’ τα γραφεία της ΕΕΑ, γεγονός που αναμένεται να προκαλέσει την παρέμβαση του εισαγγελέα.