Η παρουσίαση και ο Παπαπέτρου

Ο Φίλιππος Βέροιας παραχώρησε την Τετάρτη την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν από την έναρξη της σεζόν, στην οποία έδωσαν το “παρών” ο πρόεδρος του τμήματος μπάσκετ κ. Γιώργος Τραπεζανλίδης, μέλη της διοικούσας επιτροπής, το προπονητικό τιμ και όλοι οι παίκτες της ομάδας.

Στο μεταξύ, όμως, ανακοινώθηκαν και τα αποτελέσματα της μαγνητικής που έβγαλε ο Γιάννης Παπαπέτρου, η οποία “έδειξε” ότι έχει πρόβλημα στο ένα γόνατο. Κάτι που σημαίνει ότι θα κάνει επέμβαση (τη Δευτέρα) και θα χάσει περίπου δύο μήνες…

Αναλυτικά τα όσα ειπώθηκαν στη συνέντευξη Τύπου:

Γιώργος Τραπεζανλίδης (πρόεδρος)

«Πέρυσι ξεκίνησε μια μεγάλη προσπάθεια από την Γ’ Εθνική, στην οποία μαζί μου κάποιοι άνθρωποι στήριξαν την ομάδα και προσπαθήσαμε με όλες μας τις δυνάμεις η ομάδα όχι μόνο να παρουσιαστεί ανταγωνιστική αλλά και να πρωταγωνιστήσει όπως και έγινε. Συνεχίζουμε είμαστε εδώ. Δουλέψαμε σαν Διοίκηση και μεγαλώσαμε την διοικούσα επιτροπή με κάποιους ανθρώπους που αγαπάνε την προσπάθεια, έχουμε κοινό σημείο επαφής ώστε να βγει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Αποτελείται από επιτυχημένους επιχειρηματίες με τους οποίους μαζί θα πορευτούμε στις δύσκολες αυτές οικονομικές καταστάσεις που περνάει ο ολόκληρος ο αθλητικός κόσμος και όχι μόνο.

Οι στόχοι που είχαμε θέσει πέρυσι ήταν η ομάδα να ξεκινήσει μια πορεία ώστε να μπορέσει τα επόμενα 2 χρόνια να βρεθεί στην Α2. Κατά το ήμισυ το έχουμε καταφέρει. Ανεβήκαμε στην Β’ Εθνική. Σε συνεργασία με τους προπονητές, στους οποίους έχουμε πλήρη εμπιστοσύνη για την εκπλήρωση των στόχων μας, φέραμε στην ομάδα αξιόλογους παίχτες κρατήσαμε τους καλύτερους από τον περυσινό κορμό μας και προωθήσαμε αξιόλογα ταλέντα από τα παιδικά τμήματα γιατί αυτοί αποτελούν το μέλλον του Φιλίππου.

Σε αυτή όλη την προσπάθεια μεγάλη συνεισφορά θα έχουν οι χορηγοί μας που φέτος πίστεψαν σε αυτή την προσπάθεια. Έτσι ο Φίλιππος θα έχει στην φανέλα την Τράπεζα Αττικής, και ευχαριστώ τον πρώην βουλευτή Τάσο Σιδηρόπουλο για την βοήθεια του στην εξασφάλιση της χορηγίας αυτής και το Regency Casino. Είναι τιμή μας που η ομάδα θα έχει δυο πολύ μεγάλους χορηγούς στην φανέλα. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω για την αμέριστη βοήθεια τον πρόεδρο του Νομικού Προσώπου του Δήμου Βέροιας Παύλο Παυλίδη. Εύχομαι να έχουμε μια πολύ καλή χρονιά και αυτό που αρχίσαμε πέρυσι να το συνεχίσουμε φέτος. Να μπορέσουμε να βγάλουμε το αποτέλεσμα στον αγωνιστικό χώρο γιατί έχουμε μια από τις καλύτερες ομάδες της Β’ Εθνική Πανελλαδικά. Τα παιδιά να έχουν υγεία».

Ηλίας Λαζός (Μέλος Διοικούσας Επιτροπής)

«Ευχαριστούμε που είστε όλοι εδώ. Τα μέλη της διοικούσας επιτροπής κάθε χρόνο αυξάνονται. Είναι σημαντικό το ότι στο τέλος της χρονιάς μπορούμε να τους κοιτάμε όλους στα μάτια. Το καλοκαίρι δεχθήκαμε πολλά τηλεφωνήματα από παίκτες και μάνατζερ που ήθελαν να έρθουν στον Φίλιππο. Η Βέροια έγινε μπασκετικός προορισμός, έχει μπει στον «χάρτη» και μάλιστα σε περίοπτη θέση. Τα βήματα μας είναι αργά αλλά σταθερά. Σας ευχαριστώ όλους και εύχομαι καλή χρονιά».

Δημήτρης Γκίμας (Προπονητής)

«Εγώ και ο συνεργάτης μου Χρήστος Μπλατσιώτης είμαστε 13 χρόνια στην θέση αυτή. Έχουμε περάσει από πολλές καταστάσεις στο τμήμα μπάσκετ. Όταν ξεκινούσαμε πριν από 13 χρόνια είχαμε όνειρα και στόχους. Αλλά αυτά για να πραγματοποιηθούνε έχουν ανάγκη από μια ισχυρή Διοίκηση. Δεν εστιάζω στο οικονομικό κομμάτι αλλά στο να είναι η Διοίκηση δίπλα στην ομάδα ώστε η ομάδα να είναι μια οικογένεια.

Ο Φίλιππος απέκτησε αξιοπιστία και μπήκε ξανά στον χάρτη του μπάσκετ. Στην ομάδα που κάναμε και στους παίκτες που ήρθαν ταιριάζει ο πρωταθλητισμός γι αυτό ο στόχος μας είναι η άνοδος. Η ομάδα θα φανεί στο γήπεδο. Διαθέτουμε εξαιρετικούς παίχτες και τώρα το μπαλάκι ήρθε σε εμάς που πρέπει να παρουσιάσουμε μια καλή μια ομάδα. Έχουμε κάνει από τις 27 Αυγούστου μια πολύ καλή προετοιμασία μέχρι σήμερα με πολλές ώρες προπόνησης. Πλήγμα για την ομάδα είναι ο τραυματισμός του Παπαπέτρου αλλά καλύψαμε το κενό αυτό με τον Νίκο Ορφανό. Περιμένουμε από τον κόσμο να έρθει και να αγκαλιάσει την προσπάθεια αυτή».

Χρήστος Μπλατσιώτης (Προπονητής)

«Στον Φίλιππο ήρθαν ποιοτικοί παίκτες οι οποίοι δίνουν την δυνατότητα στους προπονητές να παρουσιάσουν μια ομάδα αντάξια των στόχων που τέθηκαν. Εύχομαι υγεία σε όλους τους αθλητές σε αυτό το δύσκολο πρωτάθλημα που ξεκινά».

Πηγή: sportorama.gr