ikaroi serronΟι Ικαροι Σερρών της σεζόν 2013-14 παρουσιάστηκαν επισήμως σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα σε cafe bar της πόλης. Σε αυτήν έδωσαν το “παρών” οι οκτώ νεοφερμένοι παίκτες, συμπεριλαμβανομένων και των Ναούμη, Κίντερ, οι οποίοι προστέθηκαν στο ρόστερ της ομάδας το περασμένο διήμερο.

Συγκεκριμένα, στην παρουσίασαν παραβρέθηκαν οι Κουτίνας, Μποχωρίδης, Δήμας, Μαυροκεφαλίδης, Ναούμης, Σιώπης, Σταμπουλής, Κίντερ και οι παλαιότεροι Συμεωνίδης, Παπαδόπουλος, Γεωργιανός, Χορτομάρης, Τράκας, και Γρίψιος.

ikaroi serron 2Παράλληλα, η ομάδα των Σερρών απηύθυνε κάλεσμα στον κόσμο της πόλης να ενισχύσει την ομάδα στον αγώνα κυπέλλου του ερχόμενου Σαββάτου με το Ψυχικό:

«Οι εκδηλώσεις γνωριμίας και επαφής με το κοινό των Σερρών θα συνεχιστούν εκτός κι εντός παρκέ, με την αρχή να γίνεται στον αγώνα κυπέλλου Ελλάδος, το Σάββατο 14/9 στο ΔΑΚ Σερρών, κόντρα στην ομάδα του Ψυχικού Αθηνών. Σας θέλουμε όλους κοντά μας. Φωνάξτε για τους Ικάρους και προμηθευτείτε κάρτες διαρκείας! Ο αθλητισμός και η ψυχαγωγία έχουν ένα όνομα στην πόλη: ΙΚΑΡΟΙ!» αναφέρει η ανακοίνωση.