«Η παρουσία των διαιτητών ξεπέρασε τα εσκαμμένα»

Δεν τα κατάφερε ο Πανελευσινιακός απέναντι στην Αχαγιά γνωρίζοντας την εκτός έδρας ήττα. Ενα αποτέλεσμα που έφερε την αντίδραση της ομάδας καθώς με ανακοίνωσή του κάνει λόγο για απαράδεκτη διαιτησία που έκρινε με τα σφυρίγματα το αποτέλεσμα, ενώ αναφέρθηκε και στην απαράδεκτη συμπεριφορά μερίδας ατόμων της Αχαγιάς. 

Αναλυτικά:

«Κλοπή αποτελέσματος στην Αχαγιά

Στο παιχνίδι που έληξε πριν από λίγο, γίναμε μάρτυρες μιας απαράδεκτης διαιτησίας, που με τα σφυρίγματα της έκρινε το τελικό αποτέλεσμα!
Είναι αρχή μας εδώ και χρόνια, να μην σχολιάζουμε τους Διαιτητές. Η σημερινή όμως παρουσία των κκ Χουγιάζου και Καραμπιτσάκου, ξεπέρασε τα εσκαμμένα και την κόκκινη γραμμή που έχουμε θέσει… Δηλώνουμε λοιπόν με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο ότι δεν θα ανεχθούμε κανένα ίχνος έλλειψης σεβασμού προς την ομάδα μας από εδώ και στο εξής από κανέναν κύριο διαιτητή. Ό,τι αξίζουμε να παίρνουμε μέσα στο γήπεδο θα το παίρνουμε, χωρίς εκπτώσεις!
Τέλος, θέλουμε να σταθούμε στην απαράδεκτη συμπεριφορά μερίδας ανθρώπων του Συλλόγου της Αχαγιάς 82 για τον τρόπο που αντιμετώπισαν τον Πρόεδρο του Πανελευσινιακού και μέλη της αποστολής μας!

Είναι ίσως η μοναδική φορά στα τόσα χρόνια που ομάδα δεν εκτίμησε και σεβάστηκε την φιλοξενία που τους παρείχαμε στην Ελευσίνα!
Έχει ο καιρός γυρίσματα, αγαπητοί φίλοι της ΑΧΑΓΙΑ 82…».