«Η περίοδος της ανοχής και της υπομονής τελείωσε!»

olimpionikis-arxaias olympias-logoΤην αντιμετώπιση από τη διαιτησία στο πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΗ καταγγέλλει με ανακοίνωσή του ο
Ολυμπιονίκης Αρχαίας Ολυμπίας,
αλλά και τις συμπεριφορές με αποκορύφωμα τα όσα συνέβησαν στον αγώνα της Δευτέρας με την ΕΑΠ.

Η ανακοίνωση:

«Καταγγέλλουμε την πρακτική της ΕΣΚΑΗ και την αδιαφορία της προς τις απαράδεκτες διαιτησίες από την αρχή της περιόδου που έχουν δημιουργήσει εντάσεις με αποκορύφωμα τους προπηλακισμούς σωματικούς – λεκτικούς απέναντι στα μέλη της ομάδας μας. Τέτοιες πρακτικές δεν τιμούν το άθλημα. Το Δ.Σ του Α.Ο ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ συγχαίρει τους παίκτες, τον προπονητή και τον έφορο της ομάδας κ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΠΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟ για την ολύμπια ψυχραιμία που επέδειξαν στο κολαστήριο του γηπέδου της ΕΑΠ.

Ενημερώνουμε δε τους αρμοδίους ότι η ολύμπια ψυχραιμία αυτή δεν επέτρεψε να μετατραπεί το γήπεδο σε ρωμαϊκή αρένα που μάλλον με την στάση τους ευαγγελίζονται. Αυτό γιατί καταργούν θεσμούς όπως ο κομισάριος του αγώνα που ήταν υπεύθυνος για την διεξαγωγή του αγώνα ή όχι. Τοποθετούν σε κρίσιμους αγώνες για τις ομάδες της Ηλείας διαιτητές που η μοναδική τους εμπειρία είναι οι αγώνες παιδικών και εφηβικών πρωταθλημάτων. Κύριοι, η περίοδος της ανοχής και της υπομονής τελείωσε. Κι αυτό γιατί, εμείς ασχολούμαστε με το άθλημα χωρίς κανένα προσωπικό όφελος ενώ εσείς αμείβεστε από όλους εμάς.

Σας υπενθυμίζουμε ότι η αγανάκτηση αυτή εκπορεύεται από το ότι όλα αυτά σας τα έχουμε τονίσει από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου και χωρίς να το ευχόμαστε επαληθευτήκαμε με τα γεγονότα του συγκεκριμένου αγώνα όταν πίσω από τον πάγκο της ομάδας μας βόλταραν <<ΦΟΥΣΚΩΤΟΙ>> εξυβρίζοντας παίκτες, εφόρους και προπονητές και απειλώντας την σωματική τους ακεραιότητα. ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΕΙΤΕ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΑΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΥΣ . ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΚΑΤΗΦΟΡΟ ΤΩΝ <<ΦΟΥΣΚΟΤΩΝ>> ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ. ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ, ΤΟ Δ.Σ Α.Ο. ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗ».