Η Περιβόλα στο… επίκεντρο

Κάθε αγωνιστική και καλύτερα… Η δεύτερη αγωνιστική  περιλαμβάνει πολλά δυνατά παιχνίδια τα οποία παρουσιάζουν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Τα βλέμματα είναι στην Πάτρα κα το ματς του Απόλλωνα και της ΑΕΚ, χωρίς αυτό να σημαίνει πως οι υπόλοιποι αγώνες πάνε… πίσω!
Το ματς των Σερρών με τον ΟΦΗ, μην ξεχνιέστε, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή (10/10).

ΑΜΥΝΤΑΣ – ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ (Δάφνης, 17:00)

Με… φόρα από το Λαύριο, ο Αμύντας θέλει μέσα στο σπίτι του να δώσει συνέχεια στις νίκες καθώς η ομάδα του Αλέξη Ζαβού αποδεικνύει πως βρίσκεται σε φόρμα. Από την άλλη η Δόξα μόνο εύκολος αντίπαλος δεν είναι, ενώ αντιμετωπίζει τα ματς με την πρέπουσα σοβαρότητα. Αμφίβολος ο Λυμπάρης.

ΚΗΦΙΣΙΑ – ΛΑΥΡΙΟ (Ν. Κηφισιάς, 17:00)

Ένα από καλύτερα παιχνίδια της αγωνιστικής, παρά τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει το Λαύριο. Η μεν Κηφισιά δείχνει να βρίσκεται στα καλύτερα της, το δε Λαύριο, χωρίς τους Κούνα, Ψυλέα και Σίννη θα προσπαθήσει να διορθώσει το… λάθος της πρώτης αγωνιστικής.

ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ – ΑΕΚ ΑΡΓΟΥΣ (Τρίπολης, 17:00)

Ένα ματς όπου ο γηπεδούχος έχει τον πρώτο λόγο. Ο Αρκαδικός δεν έχει απουσίες και αν παίζει ανάλογα δεν θα πρόκειται να έχει πρόβλημα.  Το Αργος θα προσπαθήσει να κάνει τη έκπληξη.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ – ΑΕΚ (Περιβόλας, 17:00)

Ματς που θυμίζει παλιές εποχές, ενώ φυσικά πρόκειται για το ντέρμπι της αγωνιστικής.  Ο Απόλλωνας βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση,  χωρίς προβλήματα και μέσα σε μία γεμάτη, όπως αναμένεται, Περιβόλα έχει μεγάλο αβαντάζ. Από τη άλλη, η ΑΕΚ ε περισσότερες προπονήσεις και με μία προσθήκη, αυτή του Κούρτη θα επιδιώξει το «διπλό».

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ – ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ (2ο Ελευσίνας, 17:00)

Η Ελευσίνα θέλει να ρεφάρει την ήττα στην Κρήτη κάτι που δεν φαντάζει δύσκολο αφού μέσα στην έδρα της είναι πάντα δυνατή. Μια νίκη που άλλωστε επιβάλλεται καθώς ο στόχος της ομάδας είναι υψηλός. Μοναδικό πρόβλημα ο Ηλιάδης. Ο Πιερικός και αυτός θέλει τη νίκη καθώς και αυτός ηττήθηκε στην Κατερίνη, ενώ στα θετικά είναι ότι δεν υπάρχουν προβλήματα.

ΙΚΑΡΟΙ ΣΕΡΡΩΝ – ΟΦΗ (ΔΑΚ Σερρών,  10/10, 12:00)

Ματς που αναμένεται άκρως συναρπαστικό. Οι Σέρρες έχουν ανεβασμένη ψυχολογία μετά το «διπλό» στο Μετς, ενώ ο Στάθης Καμαράκης έχει  όλους τους παίκτες στη διάθεσή του. Οι κρητικοί θέλουν να σπάσουν την … παράδοση να χάνουν στις Σέρρες. Σαφώς πιο προετοιμασμένοι από το ματς του Κυπέλλου, αλλά και πάλι θα παρουσιαστούν με απουσίες καθώς εκτός είναι ο Καραδολάμης.

ΠΕΡΑΜΑ – ΠΑΓΚΡΑΤΙ (Περάματος, 17:00)

Και οι δύο ομάδες ηττήθηκαν την πρώτη αγωνιστική άρα και οι δύο θέλουν πολύ τη νίκη κάτι που σημαίνει ότι θα γίνει ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι.  Το Πέραμα έδειξε ότι δεν είναι εύκολος αντίπαλος, ενώ το Παγκράτι έχει αμφίβολους τους αδελφούς Μπρέισι και τον Σιγκούνα.

ΕΡΜΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑ – ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ  (Λαγκαδά, 17:00)

Άλλο ένα παιχνίδι που αναμένεται ανταγωνιστικό. Πρώτο ματς στο Λαγκαδά και η έδρα αναμένεται καυτή. Ο Ερμής με τα προβλήματά του (Γκαμούρας Αναγνωστόπουλος) θα παλέψει για την πρώτη νίκη της σεζόν. Στην άλλη πλευρά η Ερυθραία θα επιδιώξει να πάρει ότι της αναλογεί.