Η προεπιλογή των ΗΠΑ για το Παγκόσμιο Κύπελλο

durantΜε στόχο να υπερασπιστεί τον τίτλο, οι Εθνική ομάδα των ΗΠΑ θα κατέβει στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ισπανίας. Ο Μάικ Σιζέφσκι επέλεξε τους 19 παίκτες που κλήθηκαν για την προετοιμασία η οποία θα ξεκινήσει στο Λας Βέγκας στις 28 Ιουλίου .

Εκτός βρίσκονται οι Λεμπρον Τζέιμς και Καρμέλο Αντονι, οι οποίοι ξεκουράζονται, αλλά και ο Ράσελ Γουεστμπρουκ (σ.σ. έκανε τρεις επεμβάσεις στο γόνατο σε διάστημα τριών μηνών).

Η επιλογή συμπεριλαμβάνει τους: Μπράντλεϊ Μπιλ (Γούιζαρντς), ΝτεΜάρκους Κάζενς (Κίνγκς), Στέφεν Κάρι (Νάγκετς), Άντονι Ντέιβις (Γουόριορς), Αντρέ Ντράμοντ (Πίστονς), Κέβιν Ντουράντ (Θάντερ), Κένεθ Φαρίντ (Νάγκετς), Πολ Τζορτζ (Πέισερς), Μπλέικ Γκρίφιν (Κλίπερς), Τζέιμς Χάρντεν (Ρόκετς), Γκόρντον Χέιγουαρντ (Τζαζ), Κάιρι Ίρβινγκ (Καβαλίερς), Κάιλ Κόρβερ (Χοκς), Ντάμιαν Λίλαρντ (Μπλέιζερς), Κέβιν Λοβ (Τίμπεργουλβς), Ντέρικ Ρόουζ (Μπουλς), Ντεμάρ ντερόζαν (Ράπτορς), Τσάντελρ Πάρσονς (Μάβερικς) και Κλέι Τόμπσον (Γουόριορς).

O Μάικ Σιζέφσκι δήλωσε: «Κοιτάζοντας το ρόστερ είμαι εντυπωσιασμένος από τα όσα κατάφεραν την περασμένη σεζόν οι παίκτες. Είναι σημαντικό που υπάρχουν και κάποιοι παίκτες οι οποίοι ξέρουν πως είναι να αγωνίζεσαι για το χρυσό μετάλλιο σε διεθνές επίπεδο. Θα κάνουμε τα πάντα ώστε να εκπροσωπήσουμε την πατρίδα μας με σεβασμό ώστε να την κάνουμε περήφανη».