«Η προθεσμία έχει λήξη»

Με νέα ανακοίνωση ο Συνδέσμος Φιλάθλων του ΑΟΠΦ, “Beach Boys” αναφέρεται ξανά στην αντιπαράθεσή τους με την διοίκηση της ομάδας, υπενθυμίζοντας πως η προθεσμία που είχαν δώσει για να παραιτηθούν οι κ.κ Σμυρνίωτης και Ρήγας, έληξε.

Η ανακοίνωση:

«Επειδή το θέμα που άνοιξε τον ασκό του Αιόλου έχει πολύ ψωμί ακόμα, και αναφερόμαστε στη μόνιμη πλέον αντιπαράθεση μας με τη διοίκηση του ΑΟΠΦ στο τμήμα του μπάσκετ, ας προσεγγίσουμε λίγο διαφορετικά την σκέψη μας επικεντρώνοντας στις ανθρώπινες σχέσεις που δημιουργούνται μέσα σε μία «κλειστή κάστα».

Με βάση τις προηγούμενες δηλώσεις των υπευθύνων του ΑΟΠΦ ότι το πρόβλημα είναι πρωτίστως οικονομικό και το αγωνιστικό κομμάτι έρχεται τελευταίο (σ.σ.: Για την ακρίβεια ποιος ασχολείται τώρα με «χαζο-λεπτομέρειες»; Ομάδα μπάσκετ διοικούν;) διαφαίνεται πως έχει γίνει μία συμφωνία ταμάμ (sic) μεταξύ προέδρου και υπευθύνων του μπάσκετ.

Ο κος Πολυχρόνης, ως φρέσκος-φρέσκος, πρόεδρος του ΑΟΠΦ άλλο που δεν επιθυμούσε να έρθουν οι κ.κ. Σμυρνίωτης και Ρήγας και να του ξεφουρνίσουν ότι θα αναλάβουν αυτοί όλα τα τμήματα μπάσκετ του ΑΟΠΦ, δηλ. αντρικό, γυναικείο, ακαδημίες (ΠΑΛΙ!!!) μετά την τεράστια επιτυχία που είχαν. Να σας θυμίσουμε:

α. Το γυναικείο, ενώ στο επίσημο site του συλλόγου έλεγαν ότι πάμε για άνοδο (προσοχή όλο το κείμενο ήταν χωρίς τόνους και συνεχίζεται μέχρι σήμερα υπέρ απλούστευσης για το αναγνωστικό κοινό), κατόρθωσε να παραμείνει στην Α’ ΕΣΚΑΝΑ… Άλλωστε δεν έχει πιο κάτω κατηγορία.

β. Το δε ανδρικό τμήμα υποβιβάστηκε στη Β’ ΕΣΚΑΝΑ κάτι που έχει να συμβεί από την εποχή του… Δράμαλη στα Δερβενάκια ή πιθανόν από τις περιόδους που το μπάσκετ παιζόταν στα τσιμέντα. Μας συγχωρείτε πολύ, δεν είμαστε σίγουροι ακριβώς τι από τα δύο.

Υποθέτουμε ότι η υπόσχεση των κ.κ. Σμυρνιώτη-Ρήγα (χάριν συντομίας και εξοικονόμησης κειμένου Σ και Ρ, από εδώ και στο εξής) ήταν: «ΔΩΣΕ ΜΑΣ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΡΧΗΓΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΦΕΡΟΥΜΕ ΧΡΕΗ». Ο πρόεδρος (σ.σ.: ένας είναι ο πρόεδρος και δεν θέλουμε αηδίες. Ο κ. Πολυχρόνης φυσικά!!!), δεν ήταν τρελός να μη δεχθεί για δύο λόγους: α) Θα καρπωθεί και αυτός τη μη περαιτέρω χρέωση της ομάδας και β. Ποιος θα ισχυριστεί το αντίθετο από την στιγμή που η ομάδα παραδίδεται στο έλεος… Συγγνώμη… Στην ίδια πετυχημένη δυάδα, τους Σ και Ρ.

Θα επανέλθουμε διότι η προθεσμία που τους θέσαμε να παραιτηθούν έληξε και οι Σ και Ρ είναι ακόμα εκεί. Ας πρόσεχαν…

Μετά τιμής,

Beach Boys

Υ.Γ.: Το παραμύθι με τίτλο «Δε θα φέρουμε χρέη», δυστυχώς για τους Σ και Ρ έχει δράκο. Διότι μπορούν να λένε ότι δεν άφησαν χρέη, αλλά την ίδια ώρα είναι στα δικαστήρια με παίκτη της περσινής ομάδας, στον οποίο χρωστούν 700 ευρώ. Αυτά δεν είναι χρέη; Εάν δεν τα θεωρούν χρέη, τότε γιατί δεν του τα πληρώνουν να μη μένουν και σκιές στο όνομα του συλλόγου;

Υ.Γ. 2: Αλήθεια κ. Πολυχρόνη, είστε σύμφωνος με την τακτική του «φτιάχνω ένα μπάτζετ χωρίς να ξέρω αν μπορώ να το καλύψω κι όταν δω ότι δε μου φθάνουν τα χρήματα, μεσούσης της περίοδου, κάνω μειώσεις στους αθλητές;» Είναι ή δεν είναι κοροϊδία για τους παίκτες που άλλα συμφωνούν κι άλλα παίρνουν; Τι λέτε κ. Πολυχρόνη»;