Η προσοχή σε Ψυχικό και Τρίπολη

ball-periergiΤο παιχνίδι ανάμεσα στο Ψυχικό και την Καβάλα είναι εκείνο που έχει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον από το πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής. Ομως, και η ΑΕΚ θα χρειαστεί να προσέξει καθώς θα βρεθεί στην Τρίπολη, απέναντι σε μια αξιόλογη ομάδα, ενώ αμφίρροπη αναμένονται και οι αναμετρήσεις σε Λαύριο και Σέρρες.

ΙΚΑΡΟΙ ΣΕΡΡΩΝ – ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ (Ομόνοιας Σερρών, 17:00)

Με ηθικό ανεβασμένο, οι Ικαροι μετά το σπουδαίο «διπλό» στο Ιβανώφειο θέλουν τη δεύτερη σερί νίκη που θα τους φέρει σε απόσταση ενός βαθμού από τη σωτηρία. Ο Φίλιππος από την άλλη, φαινομενικά μπορεί να μην κινδυνεύει, αλλά θέλει να «καθαρίσει» όσο πιο γρήγορα γίνεται και μαθηματικά την παραμονή στην κατηγορία. Ο σύλλογος της Βέροιας θα παλέψει για την εκτός έδρας νίκη που θα τον φέρει πιο κοντά στον στόχο του.

ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ – ΑΕΚ (Τρίπολης, 17:00)

Ο Αρκαδικός έδειξε τις τελευταίες δύο αγωνιστικές ότι έχει πάρει ξανά τα… πάνω του. Η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη στην έδρας της έχει αποδείξει ότι μπορεί να κοντράρει και στο τέλος να πάρει κάθε νίκη (σ.σ. όπως και με το Ψυχικό) και αυτό θα επιδιώξει απέναντι στην ΑΕΚ. Η «Ενωση» όμως θέλει να τελειώνει με την υπόθεση άνοδο, γι΄αυτό και στοχεύουν στο «διπλό» που θα τους φέρει ένα βήμα πιο κοντά από την επιστροφή στα μεγάλα σαλόνια.

ΕΡΜΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑ – ΟΦΗ (Λαγκαδά, 17:00)

Ο Ερμής ξέρει να μάχεται και ειδικότερα όταν παίζει στον Λαγκαδά δυσκολεύει κάθε αντίπαλο.  Αυτό θέλει να κάνει κόντρα στον ΟΦΗ και να αποδείξει ακόμα μία φορά ότι δεν είναι εύκολος αντίπαλος. Οι κρητικοί όμως «καίγονται» για βαθμούς. Ο ΟΦΗ πηγαίνει στον Λαγκαδά με στόχο να φύγει με τη νίκη και να πάρει δύο πολύτιμους βαθμούς που θα τον απομακρύνουν από τη ζώνη του υποβιβασμού.

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ – ΠΑΓΚΡΑΤΙ (Κοντόπευκο, 17:00)

Να δώσει συνέχεια στις καλές εμφανίσεις θέλει η ΚΑΠ μόνο που αυτή τη φορά θα επιδιώξει να τη συνδυάσει και με τη νίκη.  Το Παγκράτι ωστόσο θέλει μετά από ένα μικρό διάλειμμα μίας αγωνιστικής, να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα και  να ανέβει πιο ψηλά στη βαθμολογία.

ΨΥΧΙΚΟ – ΚΑΒΑΛΑ (Ψυχικού, 17:00)

Το ντέρμπι της αγωνιστικής. Μπορεί το Ψυχικό να έχει μείνει πίσω σχετικά με την άνοδο όμως απέναντι στην Καβάλα θέλει τη νίκη γοήτρου. Οι γηπεδούχοι μετά από ένα μήνα αρνητικών αποτελεσμάτων θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες και μάλιστα απέναντι σ’έναν διεκδικητή ανόδου. Οι «Αργοναύτες» δεν θέλουν καν να σκέφτονται κάτι τέτοιο, αφού το «διπλό» είναι αυτό που θα τους διατηρήσει και στην Τρίτη θέση αλλά και σε απόσταση αναπνοής από τη δεύτερη.

ΛΑΥΡΙΟ – ΗΡΑΚΛΗΣ (Λαυρίου, 17:00)

Αμφίρροπο παιχνίδι αναμένεται στο Λαύριο. Οι γηπεδούχοι θέλουν να σημειώσουν τη δεύτερη σερί νίκη τους και να βρεθούν πιο ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα. Ο Ηρακλής από την άλλη θα προσπαθήσει να… ρεφάρει την εντός έδρας ήττα της περασμένης αγωνιστικής και να διατηρηθεί μέσα στην πεντάδα της βαθμολογιάς.

ΚΟΡΟΙΒΟΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ  – ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ (Αμαλιάδας, 17:00)

Εδώ και μέρες ο Κόροιβος έχει «καπαρώσει» τη δεύτερη θέση και δεν έχει σκοπό να φύγει από εκεί. Κόντρα στον Φιλαθλητικό, η ομάδα της Αμαλιάδας θέλει να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα και να κατακτήσει την έβδομη σερί νίκη της που θα τη διατηρήσει στην πρώτη δυάδα. Ο σύλλογος του Ζωγράφου θα επιδιώξει να δυσκολέψει τον αντίπαλο και γιατί όχι να κάνει την έκπληξη «κόβοντας» τη φόρα του Κόροιβου.