Χαλκίδα – Λιβαδειά (Κανήθου, 17:00)

Έχοντας το 4-0 υπέρ τους και την ψυχολογία του πρωτοπόρου στο βαθμολογικό πίνακα, οι παίκτες της Χαλκίδας δε σκοπεύουν να χάσουν ακόμα τα προνόμια τους πρωτάθλημα. Από την άλλη οι άνθρωποι της Λιβαδειάς θέλουν μόνο νίκη καθώς οι  ιθύνοντες μετά τους πρόωρους μπελάδες δεν αντέχουν άλλη γκέλα στην ομάδα τους. Πρόσωπο του ματς δεν είναι άλλο από τον Δημοσθένη Φωτίου, ο οποίος μετά από 6 μήνες  θα πατήσει και πάλι, επίσημα το παρκέ του κλειστού της Κανήθου.

Έσπερος Λαμίας – Ψυχικό (Χαλκιοπούλειο, 17:00)

Η νίκη επί του Αετού, έφερε και πάλι το Ψυχικό μια ανάσα από την κορυφή του πρωταθλήματος. Έτσι με τον αέρα της επιτυχίας οι «κυακοκίτρινοι» θα ταξιδέψουν μέχρι τη Λαμία, όπου και θα τους περιμένει ο λαβωμένος βαθμολογικά αλλά και ψυχολογικά Έσπερος.

Αετός – Ηρόδοτος (Στρέφη, 17:00)

Μετά από τρία ντέρμπι στη σειρά ( Νίκη Αμαρουσίου, Λιβαδειά και Ψυχικό) και μόνο μια ήττα στο ενεργητικό του( επί της ομάδας του Γιώργου Ρεμεντέλα) μέχρι στιγμής,  ο Αετός θέλει να επιστρέψεις στις νίκες απέναντι στον ουραγό Ηρόδοτο. Από την πλευρά τους οι Κρητικοί, θα ανέβουν στην Αθήνα με όνειρο να πάρουν την πρώτη τους νίκη στην κατηγορία.

Ένωση Ιλίου – Πόλις Καλλιθέας (Β’ Ιλίου, 17:00)

Το ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής θα διεξαχθεί στο Ίλιον όπου η Ένωση θα υποδεχτεί τον αναγεννημένο Πόλις. Εκεί οι παίκτες του Παναγιώτη Ζωντού, θα αγωνιστούν για την τρίτη σερί επιτυχία τους στο πρωτάθλημα, απέναντι σε έναν από τους πιο σκληροτράχηλους αντιπάλους του 2ου ομίλου νότου. Κλειδί της αναμέτρησης είναι οι δυο πρώην  «μπλε», Στέφανος Σολωμός και Αλέξης Σαρίκας, οι οποίοι φορώντας αυτή τη φορά «πράσινα» θα διεισδύσουν στα μυστικά του Φώτη Καρακώστα ώστε να κλέψουν τους βαθμούς προς τιμή του νέου τους συλλόγου.

Εργοτέλης – Πορφύρας (Λίντο, 17:00)

Είτε Εργοτελης-Πορφύρας, είτε Νίκος εναντίον Σάκης Γεωργοπαπαδάκος  το θέσεις, το παιχνίδι της Κρήτης αναμένεται να έχει μεγάλο ενδιαφέρον. Οι «κιτρινόμαυροι» μετά την γκέλα στην Καλλιθέα, έχουν πεισμώσει και δεν στοχεύουν να κάνουν λάθη που θα τους φέρουν σε δύσκολη θέση, ενώ από την άλλη οι «ροσονερι» θα παλέψουν για τη δικιά τους ευτυχία.

Πολυκράτης – Νίκη Αμαρουσίου (Πυθεγόρειο, 13:00)

Τη Νίκη Αμαρουσίου θα φιλοξενήσει ο Πολυκράτης, με μόνο σκοπό να κατακτήσει το παρθενικό του ροζ φύλλο αγώνα στη φετινή διοργάνωση. Οι Σαμιώτες θέλουν να διορθώσουν τα λάθη τους, να παρουσιάσουν για ακόμη μια φορά δυναμικό πρόσωπο και εν τέλει να πανηγυρίσουν την κατάκτηση δύο βαθμών. Στην αντίπερα όχθη οι παίκτες του Παναγιώτη Χατζή δεν επιθυμούν  να επεκτείνουν περισσότερο τα δύο σερί αρνητικά τους αποτελέσματα, για ακόμα μια αγωνιστική.