Η πρωτοχρονιάτικη πίτα της Νίκης Αμαρουσίου

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα για το 2013 έκοψε η Νίκη Αμαρουσίου στο νέο κλειστό γυμναστήριο της Κοκκινιάς, όπου εκτός από τη διοίκηση, τους αθλητές και τους προπονητές του συλλόγου, το “παρών” έδωσαν επίσης ο δήμαρχος Γιώργος Πατούλης, καθώς και πλήθος φίλων της ομάδας.

Στο χαιρετισμό του κατά την κοπή της πίτας, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης συνεχάρη τον Πρόεδρο Αντώνη Τσέκενη, και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του συλλόγου για τη συστηματική προσπάθεια που καταβάλλουν που έχουν ως αποτέλεσμα τις διακρίσεις του συλλόγου, σημειώνοντας ότι ο Δήμος Αμαρουσίου θα συνεχίσει να βρίσκεται στο πλευρό του συλλόγου και των αθλητών, ευχήθηκε καλή νέα χρονιά, με πολλές επιτυχίες.

Σε ένδειξη αναγνώρισης από μέρους της Διοίκησης του συλλόγου της άριστης συνεργασίας του με τη Δημοτική Αρχή, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του συλλόγου προσέφερε στον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού Νίκο Πέππα, ένα αντίγραφο έργου του Αρχαιολογικού Μουσείου.

Παρόντες στην τελετή κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του αθλητικού συλλόγου ήταν, επίσης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Επαμεινώνδας Γαρδέλης, ο Αντιδήμαρχος Αντώνης Παρτσινέβελος, οι δημοτικοί σύμβουλοι Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης, Θανάσης Βλαχοπιώτης, Δημήτρης Σμυρνής, Βαγγέλης Κάββαλος, Δημήτρης Καρλαύτης, Αθανάσιος Βελής, Γιώργος Ιατρίδης, Αλέξανδρος Μπρέγιαννης, και Παναγιώτης Σαγρής.