Η πρωτοχρονιάτικη πίτα του Αιόλου

Το βράδυ της Παρασκευής ο Αίολος Τρικάλων έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του στην ταβέρνα «Μανούκας», σε μία βραδιά που ήταν χορηγία του… μεγάλου χορηγού της ομάδας, του Θανάση Φαλτάκα. Το “παρών” στην εκδήλωση έδωσε σύσσωμο το Δ. Σ. με επικεφαλής τον πρόεδρο Νίκο Χλωρό και τον αντιπρόεδρο, Μιχάλη Ταμήλο, μαζί με τον μάνατζερ Κώστα Σκρέτα.

Παρόντες ήταν επίσης ο Γιάννης Τζήμας και οι συνεργάτες του, καθώς και όλοι οι παίκτες της τρικαλινής ομάδας. Την κοπή της πίτας πραγματοποίησε ο πρόεδρος Nίκος Χλωρός, ενώ ο Θανάσης Φαλτάκας δήλωσε στο πλαίσιο της εκδήλωσης: «Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από τα αποτελέσματα και με αφορμή τα τελευταία διπλά που έβγαλε η ομάδα, αποφασίσαμε να παραθέσουμε αυτό το δείπνο.

Ανέκαθεν στηρίζαμε με κάθε τρόπο αξιόλογες προσπάθειες που αφορούσαν τον αθλητισμό και το ίδιο κάνουμε και με τον Αίολο σήμερα. Τα εύσημα αξίζουν στους παίκτες, αλλά κυρίως στον καπετάνιο Γιάννη Τζήμα, που έχει το χάρισμα να ενώνει τους φιλάθλους, αλλά και να φτιάχνει την ψυχολογία των παικτών, προκειμένου να παίρνουν τα αποτελέσματα που θέλουν».

Ο τυχερός που βρήκε το φλουρί της βασιλόπιτας ήταν ο Γιάννης Παπαχρήστος, κερδίζοντας το ποσό των 100 ευρώ.

Πηγή: sportrikala.gr