Η πρωτοχρονιάτικη πίτα του ΣΕΠΚ

Στις 5 Ιανουαρίου του 2012 θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του ο ΣΕΠΚ. Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών θα αφιερώσει τη συγκεκριμένη εκδήλωση στη μνήμη του Φαίδωνα Ματθαίου, ενώ θα γίνουν και βραβεύσεις όλων των ππροπονητών που κατέκτησαν πρωτάθλημα, κύπελλο ή άνοδο μέσα στο 2011.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΕΠΚ:

«Ο ΣΕΠΚ καλεί όλα τα μέλη του να δώσουν δυναμικό παρών στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας που θα γίνει στην Αθήνα στις 5 Ιανουαρίου 2012. Η εκδήλωση, που θα είναι αφιερωμένη στη μνήμη του Φαίδωνα Ματθαίου, θα βραβευτούν για την προσφορά τους άνθρωποι του αθλήματος, αλλά και όσοι προπονητές κατέκτησαν άνοδο, πρωτάθλημα ή κύπελλο με την ομάδα τους.

Η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012 στην αίθουσα “Αφροδίτη” του ξενοδοχείου Intercontinental και το Δ.Σ του Συνδέσμου περιμένει όλα τα μέλη να τιμήσουν τους συναδέλφους τους με την παρουσία τους.

Εκτός από την οικογένεια του Φαίδωνα Ματθαίου θα τιμηθούν για την προσφορά τους ο Μάκης Δενδρινός, ο Απόστολος Κόντος, ο Μάκης Κατσαφάδος κι ο Στάθης Βέργος. Η αντίστοιχη κοπή πίτας στη Θεσσαλονίκη θα γίνει στις 21 Ιανουαρίου 2012 στο “Macedonia Pallace”».