Η πρώτη γιορτή του Ιωνικού Νίκαιας

3on3Πλήρως ικανοποιημένοι έμειναν οι άνθρωποι του Ιωνικού Νίκαιας από την “εικόνα” του τουρνουά μπάσκετ 3 οn 3 “Δώσε πάσα στον αθλητισμό”. που διοργανώθηκε το Σαββατοκύριακο 3 και 4 Ιανουαρίου στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Πλάτωνα. Το συγκεκριμένο τουρνουά αποτέλεσε την απαρχή από μία σειρά επετειακών εκδηλώσεων που έχει προγραμματίσει ο σύλλογος της Νίκαιας προκειμένου να γιορτάσει τη συμπλήρωση 50 ετών από την ίδρυση του (1965).

Οπως αναφέρει και η σχετική ανακοίνωση του Ιωνικού… «Ολα τα παιδιά που πήραν μέρος στο διήμερο τουρνουά έδειξαν να  χάρηκαν με την ψυχή τους τους αγώνες, καθώς βέβαια όλοι οι παρευρισκόμενοι γονείς και φίλοι παρακολούθησαν μια πραγματική γιορτή του μπάσκετ. Παράλληλα διεξήχθη και διαγωνισμός ελεύθερων βολών και τριπόντων από τους αγωνιζόμενους αθλητές και αθλήτριες.

Την παράσταση έκλεψαν οι γονείς των αθλητών του Ιωνικού οι οποίοι πήραν μέρος σε ένα ξεχωριστό διαγωνισμό ελεύθερων βολών, έχοντας στο πλευρό τους τα παιδιά να ενθαρρύνουν τις προσπάθειές τους !!!! Στους πρωταγωνιστές του διημέρου ανήκει δίχως άλλο και το προπονητικό team των 3ON3-2015-50-YEARSΑκαδημιών του Ιωνικού – Γ. Σιούτη, Α. Ιωαννίδη, Κ. Καλογερόπουλου, Ρ. Πεσκάντζιου, Β. Πρινεα, Α, Χατζηκυριάκο – που συνέβαλαν στην οργάνωση και την πραγματοποίηση του Τουρνουά.

Οι συμμετέχοντες ανανέωσαν το ραντεβού  για την ετήσια κοπή της πίτας του Α.Ο. Ιωνικός, όταν θα πραγματοποιηθούν και οι βραβεύσεις των νικητών του τουρνουά. Η Επιτροπή Μπάσκετ εύχεται στην οικογένεια του Ιωνικού, σε όλες και όλους, μια Καλή Χρονιά, γεμάτη Υγεία, Ευτυχία, Ειρήνη – και με την προσδοκία να συνεχίσει ο Ιωνικός να προσφέρει στο ελληνικό μπάσκετ, τον αθλητισμό και τον πολιτισμό».