Η “πρώτη” της Καβάλας για τη νέα χρονιά

kavala«Μία γροθιά στο κέντρο του κλειστού γηπέδου της Καλαμίτσας, φωνάζοντας δυνατά όλοι μαζί, παίκτες, προπονητές και διοίκηση, «ΚΑΒΑΛΑ», βρήκε το 2014 το απόγευμα της Πρωτοχρονιάς, την Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας, στην πρώτη προπόνηση της νέας χρονιάς.

«Ο νέος χρόνος εύχομαι να σας βρει όλους με υγεία. Εμείς ήμαστε εδώ, μαζί σας! », είπε ο πρόεδρος της Καβαλιώτικης ΚΑΕ, κ. Κώστας Παπακωνσταντίνου και μέσα σε μία πρόταση, έβαλε όλους τους στόχους της ομάδας, λέγοντας: «Στο μυαλό όλων μας είναι μόνο η επιστροφή της Ομάδας στην Α1, εκεί όπου ανήκουμε»!

Το ίδιο λακωνικός και συνάμα ουσιαστικός ήταν και ο τεχνικός της ΕΝ.Κ.Καβάλας, κ.Γιάννης Τζήμας, τονίζοντας: «Πρέπει στην πόλη να μπορούμε να περπατούμε με ψηλά το κεφάλι, περήφανα…».

Ο αρχηγός της ομάδας, Σωτήρης Καραποστόλου, είπε: «Εκ μέρους όλων των παικτών σας διαβεβαιώνω ότι θα δίνουμε καθημερινά το 101% των δυνάμεων μας για να επιτύχει η Καβάλα τους στόχους της.

•    Εκ μέρους της ΚΑΕ, στην πρώτη προπόνηση της ομάδας παραβρέθηκαν από πλευράς διοίκησης, οι κ.κ. Κώστας Παπακωνσταντίνου, Βασίλης Μακρής και Νίκος Κακουλίδης.