Την πρώτη προπόνηση της χρονιά ολοκλήρωσε χθες (22/8) ο Ιωνικός Νικαίας με το “παρών” να δίνουν και οι φίλοι της ομάδας. Το λόγο αρχικά πήρε ο πρόεδρος της επιτροπής μπάσκετ του συλλόγου κ. Δ. Καρτζόγλου, ο οποίος καλωσόρισε τους νέους αθλητές που θα απαρτίσουν το φετινό ρόστερ, ευχήθηκε υγεία και μια εξίσου ανταγωνιστική χρονιά για το σύλλογο όπως και τα προηγούμενα χρόνια.

Στη συνέχεια, το λόγο πήρε ο Νίκος Καραγιάννης ο οποίος και εξήγησε τη φιλοσοφία της φετινής προσπάθειας, την εσωτερική λειτουργία της ομάδας αλλά και τους φετινούς στόχους.

Αμέσως μετά οι παίκτες της ομάδας πέρασαν κατευθείαν στο παρκέ κάνοντας με τρέξιμο, ασκήσεις τακτικής αλλά και σουτ. Στο τέλος της προπόνησης, ο προπονητής της ομάδας ανακοίνωσε στους παίκτες το πρόγραμμα των επόμενων ημερών. Αυτό περιλαμβάνει τρέξιμο στο γήπεδο ποδοσφαίρου της Νεάπολης και ασκήσεις στο ανακαινισμένο γυμναστήριο του εκεί γηπέδου, ενώ παράλληλα θα υπάρχουν και προπονήσεις στον Πλάτωνα.

Σε μεταγενέστερο στάδιο, ο Ιωνικός θα περάσει στη διαδικασία του «μονταρίσματος» όπου και θα δώσει διάφορα φιλικά παιχνίδια. Τέλος, να αναφερθεί ότι στις προπονήσεις συμμετέχουν και θα συμμετέχουν και υπό δοκιμή αθλητές που αν ικανοποιήσουν τον προπονητή θα αποκτηθούν, αφήνοντας ανοιχτό το περιθώριο για περαιτέρω ενίσχυση.