Η ρεβάνς στη Λάρισα και οι κόντρες των… πρώην

promitheas-foinixΗ επίσκεψη του Προμηθέα Πάτρας στη Λάρισα, η αναμέτρηση των Μαχητών Δόξας Πεύκων με το Πευκοχώρι και οι κόντρες δύο προπονητών με τις πρώην ομάδες τους κλέβουν την παράσταση από την άκρως ενδιαφέρουσα 20ή αγωνιστική στον βόρειο όμιλο της Β’ Εθνικής. Παρακάτω διαβάστε αναλυτικά το πρόγραμμα της 20ής αγωνιστικής, καθώς και μερικά στοιχεία που πρέπει να γνωρίζετε για τον κάθε αγώνα…

ΣΤΡΑΤΩΝΙ-ΧΑΝΘ (Αρναίας, 17.00 / Διαιτητές: Τσιαπλής-Παπανικολάου)

Ο Σωτήρης Νικολαΐδης θα υποδεχτεί την παλιά ομάδα του, από την οποία είχε ηττηθεί στο ντεμπούτο του ως προπονητής του Στρατωνίου με 87-82 στη 2η παράταση… Τρεις σερί ήττες μετράει το Στρατώνι… Η ΧΑΝΘ έχει χάσει τα τελευταία 5 παιχνίδια εκτός έδρας και έχει συνολικά 1-8 στο πρωτάθλημα μακριά από το γήπεδο της.

ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ-ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ (Ευμοίρου, 17.00 / Διαιτητές: Θεοδώρου-Σιταρίδης)

Επειτα από 3 σερί νίκες, η Ασπίδα Ξάνθης έχασε τους τελευταίους δύο αγώνες της… Το Αργος Ορεστικό έσπασε ένα σερί δύο ηττών με τη νίκη επί του Στρατωνίου… Στους τελευταίους τέσσερις αγώνες της η ομάδα του Γιάννη Δημητριάδη δέχεται 12 τρίποντα κατά μέσο όρο!

ΤΙΤΑΝΕΣ ΠΑΛΑΜΑ-ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ (Παλαμά, 17.00 / Διαιτητές: Μοσχοτόγλου-Φουτζήλας)

Η ήττα στην Πάτρα έσπασε ένα σερί δύο νικών για τους Τιτάνες, που έχουν 6-3 εντός έδρας… Ο Πιερικός Αρχέλαος μετράει 3 σερί νίκες και έχει αναρριχηθεί αθόρυβα στην 5η θέση του πρωταθλήματος.

ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ-ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ (Αλκαζάρ, 17.00 / Διαιτητές: Ευφραιμίδης-Ταρενίδης Κ.)

Ο Φοίνικας επέστρεψε στις νίκες την περασμένη Κυριακή, ύστερα από 6 συναπτές ήττες… Την τελευταία ομάδα που κατάφερε να τον νικήσει θα αντιμετωπίσει ο Προμηθέας, που μετά τις 23/11/2014 έχει σημειώσει 12 συνεχόμενες νίκες… Οι Πατρινοί έχουν 8 σερί εκτός έδρας νίκες.

ΑΙΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ-ΚΟΜΟΤΗΝΗ (ΔΑΚ Ευόσμου, 17.00 / Διαιτητές: Παργιανόπουλος-Τσουμαχίδης)

Ο Αίαντας έχει 0-6 στον 2ο γύρο… Πέντε σερί ήττες αριθμεί η Κομοτηνή, που θα υποβιβαστεί μαθηματικά στη Γ’ Εθνική εφόσον ηττηθεί ή νικήσει το Στρατώνι… Η ακριτική ομάδα έχει απολογισμό 0-9 εκτός έδρας, με όλες τις ήττες να έχουν σημειωθεί με περισσότερους από 11 πόντους διαφορά.

ΑΝΑΤΟΛΙΑ-ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ (Ανατόλια, 17.00 / Διαιτητές: Λόρτος-Δαμίγος)

Τον πρώην προπονητή του (Δημήτρη Τσούρμα) θα υποδεχτεί το Ανατόλια. Στον πρώτο γύρο ο Αργοναύτης είχε επικρατήσει με 72-67, ανατρέποντας διαφορά 13 πόντων στο δεύτερο ημίχρονο… Δύο σερί νίκες και 5 στα τελευταία 7 παιχνίδια έχει το Ανατόλια… Οι δύο ομάδες είναι ισόβαθμες στην 6η θέση με ρεκόρ 10-9, ωστόσο το Ανατόλια έχει διαφορά πόντων +54 και ο Αργοναύτης -98!

ΜΑΧΗΤΕΣ ΔΟΞΑΣ ΠΕΥΚΩΝ-ΠΕΥΚΟΧΩΡΙ (ΔΑΚ Πευκών, 17.00 / Διαιτητές: Παπαγερίδης-Ντούρας)

Τέσσερις συνεχόμενες νίκες μετρούν οι Μαχητές Δόξας Πεύκων, που έχουν 9-0 στο γήπεδο τους… Από την 4η σερί νίκη του προέρχεται και το Πευκοχώρι… Η ομάδα της Χαλκιδικής ξεκίνησε το πρωτάθλημα με 4-0 εκτός έδρας, έκτοτε όμως έχει 1-4… Στον 1ο γύρο τα Πεύκα νίκησαν εύκολα με 91-72.