Η συγκέντρωση προπονητών στο ΣΕΦ

Το απόγευμα πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα ΣΤ’ του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας η προγραμματισμένη από την αναπτυξιακή επιτροπή της Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α. συγκέντρωση των προπονητών των τμημάτων μίνι αγοριών, παγκορασίδων και παμπαίδων των Συλλόγων της Ένωσης, παρουσία τριών μελών του Δ.Σ. της Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α. των κυρίων Γιάννη Μακρή, Βαγγέλη Λυμπεράτου και Γιάννη Μπίρη όπως και των περιφερειακών προπονητών της Ένωσης κυρίων Σούλη Ράμμου, Παναγιώτη Γκαναβία και Στέφανου Λαρόζα.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής Κώστας Μίσσας έκανε τον απολογισμό της μέχρι τώρα εφαρμογής των οδηγιών της ΕΟΚ στα αντίστοιχα πρωταθλήματα της Ένωσης. Εν συνεχεία έγινε διάλογος πάνω στο θέμα και προτάσεις προς αυτόν από τους προπονητές των Συλλόγων. Επίσης συζητήθηκε το σημαντικό ζήτημα του κατά πόσον και σε τι βαθμό εφαρμόστηκαν οι διατάξεις των προκηρύξεων στους μέχρι τώρα αγώνες των τουρνουά αλλά και το πως θα εφαρμοστούν στην συνέχεια αφού η ως τώρα εμπειρία απέδειξε ότι είχαν θετική επίδραση στους νεαρούς αθλητές και αθλήτριες.

Προτάσεις υπήρξαν πολλές, αρκετές από αυτές ωφέλιμες και η Ενωση θα τις συζητήσει στην επιτροπή αναπτυξιακού και το Δ.Σ. προκειμένου να τις εφαρμόσει στις προκηρύξεις της νέας αθλητικής περιόδου.