«Η συμπεριφορά αυτή είναι αντάξια στη μεγάλη ιστορία του Ηρακλή»

kymh-alexandrisΑπόλυτα ευχαριστημένη έφυγε από το Ιβανώφειο η Κύμη και για το λόγο αυτό ευχαρίστησε μέσω ανακοίνωσής της τη διοίκηση του Ηρακλή αλλά και τους υπευθύνους το κλειστού γυμναστηρίου για την άψογη φιλοξενία. 

Η ανακοίνωση:

«Η διοίκηση του Γυμναστικού Συλλόγου Κύμης νιώθει την ανάγκη να εκφράσει τις βαθύτατες ευχαριστίες της προς την διοίκηση του Ηρακλή και προς τους υπεύθυνους τους Ιβανώφειου κλειστού γυμναστηρίου για την άψογη φιλοξενία που παρείχαν στην αποστολή της ομάδας μας. Παρόλο που το μεταξύ μας ματς ήταν ντέρμπι στην μεγαλύτερη διάρκεια του και παρόλο που στο γήπεδο βρέθηκαν πολυάριθμοι φίλαθλοι της Κύμης, οι υπεύθυνοι της γηπεδούχου ομάδας είχαν μεριμνήσει για την διεξαγωγή της αναμέτρησης με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες, ενώ υπήρξε άριστη αντιμετώπιση στους φιλάθλους μας.

Η συμπεριφορά αυτή είναι αντάξια στην μεγάλη ιστορία του Συλλόγου του Ηρακλή και αντικατοπτρίζει πλήρως το αθλητικό ήθος και το ιδεώδες του «ευ αγωνίζεσθαι» που πρέπει να διέπει τον χώρο του μπάσκετ. Ευχόμαστε σύντομα ο Ηρακλής να βρεθεί ξανά εκεί που πραγματικά του αρμόζει, στα σαλόνια της Α1».