Η συνάντηση της Κιμ με τον πρώην!

Το σήριαλ Καρντάσιαν – Χάμφρις συνεχίζεται στις Ηνωμένες Πολιτείς και όχι μόνο. Αυτή τη φορά στο cast των πρωταγωνιστών προστέθηκε και ένας πρώην της Κιμ. Η τηλεπερσόνα διέκοψε τις επαγγελματικές της εμφανίσεις στην Αυστραλία και επέστρεψε άρον άρον στη Νέα Υόρκη γιατί όπως εκμυστηρεύτηκε σε φίλους της (και το έμαθε όλος ο πλανήτης) έχει μελαγχολήσει από το χωρισμό της με τον Κρις.

Στους ίδιους φίλους είπε επίσης ότι τα πεθερικά της ήταν εκείνα που σε μεγάλο βαθμό την ώθησαν στο διαζύγιο. Δεν την καλοδέχθηκαν ισχυρίζεται από τη πρώτη μέρα που την γνώρισαν και της έκαναν τη… ζωή με τον κανακάρη τους δύσκολη. Η Κιμ θεωρεί (και έχει λέει και αποδείξεις) ότι οι γονείς του Κρις τον ήθελαν στο πλευρό μιας οποιοσδήποτε καλής κοπέλας από την Μινεσότα και όχι δίπλα της. Γι’ αυτό και εκείνος της ζήτησε να τα παρατήσει όλα και να εγκατασταθεί μόνιμα εκεί. Η κοπελιά που ζει μόνο σε Χόλιγουντ και Νέα Υόρκη  αρνήθηκε ασφαλώς και κατέθεσε τη Δευτέρα αίτηση διαζυγίου.

Τα ΜΜΕ όμως στις ΗΠΑ δεν την αφήνουν σε χλωρό κλαρί καθώς έριξαν στο… παιχνίδι και τον παίκτη του αμερικάνικου ποδοσφαίρου Ρέτζι Μπους. Ο σούπερ σταρ είναι ο πρώην της (σ.σ. ήταν μαζί μέχρι τον Μάρτιο του 2010), ο οποίος έτυχε και είχε παιχνίδι το περασμένο Σάββατο στη Νέα Υόρκη οπότε και έγινε η επανασύνδεση (;) (who knows).

Σύμφωνα με πληροφορίες εκ των έσω, που επικαλούνται τα σκανδαλοθηρικά ηλεκτρονικά έντυπα, η Κιμ ζήτησε από τον Ρέτζι να συναντηθούν στο in σούσι εστιατόριο Bar MASSA αλλά εκείνος, αρχικά απάντησε αρνητικά επικαλούμενος ότι ο χρόνος του ήταν περιορισμένος. Ελα όμως, που λόγω χιονοθύελλας, η ομάδα των Miami Dolphins στην οποία διαπρέπει αναγκάστηκε να αλλάξει πτήσεις και να φτάσει πολύ νωρίτερα στη Νέα Υόρκη. Ο Ρέτζι (σιγά και μην δηλαδή) της τηλεφώνησε και την κάλεσε εκείνος με τη σειρά του να δειπνήσουν μαζί στο prive χώρο του εστιατορίου για να αποφύγουν τα αδιάκριτα βλέμματα.

Τι έγινε από εκεί και πέρα, μόνο η Κιμ, ο Ρέτζι και ο Κρις (που ήταν που αλλού;… Στη μαμά και τον μπαμπά, στη Μινεσότα) ξέρουν. Αν κρίνουμε όμως από παλιότερες φωτογραφίες της Καρντάσιαν με τον σούπερ σταρ του αμερικανικού ποδοσφαίρου, ο Κρις ήταν ο… χαμένος της υπόθεσης. Σε λιγότερο από δύο 24ώρα έγινε εκείνος ο πρώην!