Η συνέντευξη Τύπου του Πανελλήνιου Εφήβων

Η τελική φάση του 39ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων αρχίζει σήμερα στην Καβάλα (27/4-1/5, Κ.Γ. Καλαμίτσας) και με την ευκαιρία αυτή οι διοργανωτές και οι αρχηγοί των έξι ομάδων που συμμετέχουν παραχώρησαν συνέντευξη Τύπου.

Αναλυτικά:

ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΑΠΙΠΕΡΙΔΗΣ (Γ.Γ. Δήμου Καβάλας): «Καλωσορίζουμε τις ομάδες στην πόλη μας και ευχόμαστε να πετύχουν τους στόχους του και να γίνουν ο καλύτερος πρεσβευτής της Καβάλας στις πατρίδες τους»

ΜΙΧΑΛΗΣ ΒΙΝΤΖΗΛΑΙΟΣ (Β’ Αντιπρόεδρος ΕΟΚ – Πρόεδρος Επιτροπής Πρωταθλημάτων): «Συγχαίρω τις έξι ομάδες για την συμμετοχή τους. Εύχομαι να γίνουν ωραία παιχνίδια και να ευχαριστηθούν οι παίκτες και ο κόσμος. Ευχαριστώ την περιφέρεια και τον Δήμο για την φιλοξενία Πανελληνίου πρωταθλήματος για μια ακόμη φορά και ιδιαίτερα τους κ.κ. Καραπιπερίδη και Βεζερτζή για την δουλειά τους. Ελπίζω να ξανάρθουμε για μια ακόμη διοργάνωση στο μέλλον».

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΙΜΙΤΣΗΣ (Δήμαρχος Καβάλας): «Ξέρουμε ότι η πόλη της Καβάλας καλιεργεί όλα τα αθλήματα και έχει μεγάλη παράδοση. Στην εποχή της κρίσης οι αθλητές που συμμετέχουν είναι παραδείγματα ήθους, ευπρέπειας, αγωνιστικότητας. Το επίπεδο είναι ψηλό και ελπίζω να γίνει καλό τουρνουά που θα βοηθήσει να καλιεργηθεί περισσότερο το άθλημα στην πόλη και στην ευρύτερη περιοχή. Ο Δήμος θα συνεχίσει να διοργανώνει αντίστοιχες εκδηλώσεις».

ΚΩΣΤΑΣ ΜΙΣΣΑΣ(Ομοσπονδιακός Τεχνικός): «Ευχαριστούμε τους διοργανωτές για τη φιλοξενία. Η τοπική αυτοδιοίκηση είναι πάντα δίπλα στο μπάσκετ και διοργανώνει σημαντικές εκδηλώσεις. Υπάρχει ταλέντο στο άθλημα και πρέπει να εξελίσσεται. Ο αθλητισμός και ο πολιτισμός δίνουν λύση στα προβλήματα. Πρέπει να οργανώσουμε τις υποδομές καθώς είναι αυτοσκοπός η πρωτιά αλλά η παραγωγή αθλητών.

ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΚΟΣΜΑΣ (Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης): «Η περιφέρεια είναι πάντοτε αρωγός σε προσπάθειες για την προβολή της περιοχής. Η καλή διοργάνωση και η ικανοποίηση των συμμετεχόντων σ’ αυτή θα είναι αρωγός σ’ αυτόν τον τομέα. Εύχομαι καλή παραμονή και επισημαίνω την άψογη συνεργασία της περιφέρειας με τον Δήμο της πόλης».

Τι δήλωσαν οι παίκτες των ομάδων

ΖΟΥΜΠΟΣ ΦΩΤΗΣ(Παναθηναϊκός): «Εύχομαι να γίνει καλό πρωτάθλημα και να έρθει στο γήπεδο ο κόσμος που αγαπά το μπάσκετ. Πάνω απ’ όλα υγεία».

ΘΩΜΑΙ ΛΟΡΕΝΤΖΟ(ΑΓΣΙ): «Μέχρι στιγμής η φιλοξενία είναι άψογη. Θα γίνουν όμορφα παιχνίδια και θα ευχαριστήσουμε τον κόσμο».

ΔΕΛΗΓΕΩΡΓΗΣ ΑΠΟΛΛΩΝ(Μαντουλίδης): «Ευχαριστούμε τους διοργανωτές. Ολες οι ομάδες είναι σε υψηλό επίπεδο και θα γίνουν δυνατοί αγώνες»

ΚΑΡΑΠΙΔΑΚΗΣ ΑΡΗΣ(Εργοτέλης): «Είμαστε σε μια όμορφη πόλη και σ’ ένα υπέροχο ξενοδοχείο. Καλή τύχη σε όλες τις ομάδες και ιδιαίτερα στην δική μας».

ΦΑΚΟΠΟΥΛΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ(Πιερικός-Αρχέλαος): «Θα γίνει ένα πολύ αξιόλογο πρωτάθλημα. Εύχομαι υγεία και καλή επιτυχία».

ΞΥΔΑΣ ΠΑΥΛΟΣ(Ικαρος Καλλιθέας): «Ευχαριστούμε τους διοργανωτές για τη φιλοξενία. Πρέπει να την ανταποδώσουμε με θέαμα και να κερδίσει ο καλύτερος»