Η συνέχεια είναι πιο καλή…

Η συνέχεια στην Α2 αναμένεται ακόμα καλύτερη καθώς η 2η αγωνιστική είναι γεμάτη αμφίρροπες αναμετρήσεις. Η αυλαία ανοίγει στο Περιστέρι, όπου ο ΓΣΠ υποδέχεται το Ψυχικό, σ΄ενα παιχνίδι στο οποίο οι γηπεδούχοι είναι το φαβορί. Από την άλλη, ο Ηρακλής δεν θα έχει τόσο εύκολο έργο στην Καρδίτσα. Η εμφάνιση της περασμένης αγωνιστικής, αλλά και η δυναμική της έδρας του ΑΣΚ κάνουν το παιχνίδι αρκετά ενδιαφέρον.

Ομως και τα υπόλοιπα παιχνίδια είναι εξίσου σημαντικά. Μετά από την εκπληκτική εμφάνιση της περασμένης εβδομάδας, η Δόξα θέλει το δύο στα δύο απέναντι στην Καστοριά, η οποία στο πρώτο παιχνίδι στην έδρα της θέλει να ευχαριστήσει τον κόσμο της, ενώ ο Χολαργός πηγαίνει σε μία πολύ δύσκολη έδρα. Οι παίκτες του Στέργιου Κουφού θα αντιμετωπίσουν τον Παπάγου ο οποίος όπως απέδειξε την περασμένη εβδομάδα είναι “σκληρό καρύδι”.

Παιχνίδια που θα κριθούν στις λεπτομέρειες είναι αυτά σε Τρίπολη και Αγιά. Ο Αρκαδικός και ΑΕΛ θα παλέψουν για την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα με τους «βυσσινί» να παρατάσσονται ενισχυμένοι καθώς θα έχουν στο δυναμικό τους τον Νίκο Κατσαρέ. Ο Ερμής μετά την εξαιρετική παρουσία της περασμένης αγωνιστικής θέλει να επαναλάβει την εμφάνιση αλλά αυτή τη φορά να πάρει τη νίκη, μόνο που το Μαρούσι δεν είναι εύκολος αντίπαλος καθώς το συγκρότημα του Κώστα Κεραμιδά έδειξε τις άγριες προθέσεις του από το πρώτο κιόλας ματς.

Ο Απόλλων Πατρών θέλει να κάνει restart και να παρουσιαστεί καλύτερος από το ματς της περασμένης αγωνιστικής έτσι ώστε να πάρει τη νίκη απέναντι στον Δούκας, ο οποίος θα έχει στο ρόστερ του ένα πολύτιμο εργαλείο, τον Αλέξη Κυρίτση.
Τέλος, ματσάρα αναμένεται το παιχνίδι του Αμύντα με τον Εθνικό καθώς οι δύο ομάδες ξέρουν πως να μάχονται. Οι γηπεδούχοι έχουν αφήσει πίσω τους την εμφάνιση της περασμένης αγωνιστικής και απέναντι στους πειραιώτες θα κάνουν το καλύτερο.

Το πρόγραμμα τη 2ης αγωνιστικής:
Αρκαδικός-ΑΕΛ (Τρίπολης, 17.00)
Ερμής Αγιάς-Μαρούσι (Αγιάς, 17.00)
Καρδίτσα-Ηρακλής (Καρδίτσας, 17.00)
Παπάγου-Χολαργός (ΕΑΚ Παπάγου, 17.00)
Απόλλων Πατρών-Δούκας (Περιβόλας, 19.00)
Καστοριά-Δόξα Λευκάδας (Καστοριάς, 17.00)
Αμύντας-Εθνικός (Υμηττού, 17.00)
Περιστέρι-Ψυχικό (Αν. Παπανδρέου, 16.00)