Η υπερβολική δόση του Όντομ

Μάχη με το θάνατο δίνει τις τελευταίες ώρες, σύμφωνα με αμερικανικά δημοσιεύματα, ο Λαμάρ Όντομ. Ο εν διαστάσει σύζυγος της Κλόι Καρντάσιαν φέρεται να έχει εισαχθεί από φίλους σε νοσοκομείο της ευρύτερης περιοχής του Λος Άντζελες μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών. Πληροφορίες ανέφεραν ωστόσο, ότι την περασμένη εβδομάδα είχε εισαχθεί κατόπιν δικής του πρωτοβουλίας σε κέντρο αποτοξίνωσης στη Καλιφόρνια, κάτι όμως που ο ίδιος διέψευσε.

Ο πρώην σταρ των Κλίπερς, οι οποίοι αποφάσισαν να μην ανανεώσουν το συμβόλαιο του λόγω του σοβαρού εθισμού στη κοκαΐνη, φέρεται να ξόδευε το τελευταίο διάστημα γύρω στα 800 δολάρια ημερησίως σε ναρκωτικά. Ο εθισμός του μάλιστα, σύμφωνα με άτομα του συγγενικού του περιβάλλοντος, ξέφυγε κάθε ορίου περί τα τέλη Μάιου όταν έφυγε από το σπίτι του και μετακόμισε στο ξενοδοχείο Roosevelt στο Χόλιγουντ.

Άξιο αναφοράς αποτελεί το γεγονός ότι το 2011 είχε παραδεχθεί δημοσίως ότι ο πατέρας του Τζο ήταν εθισμένος στην ηρωίνη για πάρα πολλά χρόνια και γι’ αυτό οι δυο τους είχαν αποξενωθεί από τα 12 του. Δηλαδή μετά το θάνατο της μητέρας του από καρκίνο. Όταν όμως ο πατέρας του, τον πλησίασε μέσω της Κλόι, η σχέση του σταδιακά αποκαταστάθηκε.