Η χαρά των σέντερ φορ, όπως λέει στο Betroom η Defencebet!

Καλησπέρα σε όλους τους αναγνώστες του www.infobasket.gr. Ξεκινά η φάση των ομίλων για τις δύο μεγάλες διασυλλογικές διοργανώσεις της UEFA και μαζί ξεκινά και η… χαρά των σέντερ φορ, όπως λέει στο Betroom η Defencebet! Εμείς θα κάνουμε την αρχή μας με τα παιχνίδια της 1ηςαγωνιστικής του Champions League.defencebet_infobasket_betroom

ΤΡΙΤΗ

Μαντσεστερ Σίτι – Γκλάντμπαχ : Φουριόζα μπήκε στη σεζόν η ομάδα του Guardiola ! Μόνο νίκες και μάλιστα με πολλά γκολ! Νίκησε και στο ντέρμπι του Μάντσεστερ το Σάββατο και μάλιστα εκτός έδρας! Επίσης, ο πολύ φορμαρισμένος Αγκουέρο επιστρέφει κανονικά στη 11αδα της Σίτι. Η Γκλάντμπαχ πριν τη διακοπή για τις εθνικές είχε πολύ καλό ρυθμό πετυχαίνοντας μόνο νίκες. Μετά τη διακοπή, έχασε τον ρυθμό της και αυτό φάνηκε στην ήττα από τη Φράιμπουργκ για το πρωτάθλημα (3-1). Παίζει επιθετικά, δεν θα διστάσει να το κάνει και απέναντι στη Σίτι. Το over 3,5 προσφέρεται σε πολύ καλή απόδοση (2,05) και μπαίνει στο δελτίο μας.

Ντινάμο Κιέβου – Νάπολι: Δείχνουν να συνέρχονται οι Ουκρανοί, καλή εμφάνιση στο εκτός έδρας ντέρμπι με τη Σαχτάρ (1-1). Έχουν κάποιες απουσίες, όχι πολύ σοβαρές όμως. Η Νάπολι από την πλευρά της έχει ξεκινήσει πολύ θετικά τη σεζόν, οι μεταγραφές φαίνεται πως είναι αξίας, ο Μίλικ δείχνει να έχει προσαρμοστεί άμεσα. Παίζει επιθετικά, θα το πράξει και στο Κίεβο. Βλέπω και σε αυτό το παιχνίδι αρκετά γκολ. Το over 2,5 (2,00) μας κάνει.

Μπενφίκα – Μπεσίκτας : Δύο ομάδες που έχουν μπει με το δεξί στη νέα σεζόν. Η Μπενφίκα έχει ως στόχο την πρόκριση, ξεκινά με τρεις σημαντικές απουσίες στην επίθεση (Μήτρογλου, Ζόνας, Χιμένεζ) όμως οι εναλλακτικές επιλογές δείχνουν ότι μπορούν να προσφέρουν. Η Μπεσίκτας επιστρέφει μετά από 7 χρόνια στους ομίλους. Έχει φιλοδοξίες, παρότι έχασε τον πολυτιμότερο περσινό παίχτη της (Γκόμεζ), θεωρείται ενισχυμένη. Δεν έχει σημαντικές απουσίες και θεωρώ ότι μπορεί να βρει ένα γκολ. Άρα, g/g (1,85)

ΤΕΤΑΡΤΗ

Πορτο – Κοπεγχάγη : Έχουν μπει καλά στη σεζόν οι Πορτογάλοι, δείχνουν να είναι σε καλύτερη κατάσταση απ’ ότι πέρσι. Οι Δανοί έχουν ξεκινήσει εντυπωσιακά στο δανέζικο πρωτάθλημα ενώ και στα προκριματικά του Champions League ήταν άψογοι. Είναι ένας αγώνας ανάμεσα σε 2 καλές επιθετικά ομάδες και πιστεύω ότι θα το επιβεβαιώσουν. G/G (2,05)

Γιουβέντους – Σεβίλλη: Άψογη η “Μεγάλη Κυρία” ως τώρα, έχοντας μόνο νίκες συνδυασμένες με καλή μπάλα. Η Σεβίλλη δείχνει να είναι καλά. Έχει τα προβληματάκια της αλλά είναι σε σχετικά καλή κατάσταση. Βλέπω ένα παιχνίδι με φαβορί τη Γιούβε αλλά δεν νομίζω ότι θα ξεφύγει πολύ το εύρος του σκορ. Η επιλογή του συνόλου τερμάτων 2-3 γκολ (2,00) πιστεύω πως θα επαληθευτεί.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο στο Defencebet.com

Εύχομαι επιτυχία σε ότι επιλέξετε !!!