Η χρονιά ξεκινάει δυνατΑ(2) !!

Με πολλές αμφίρροπες αναμετρήσεις ξεκινά η χρονιά καθώς η 11η αγωνιστική περιλαμβάνει ντέρμπι τόσο στην κορυφή όσο και στα… χαμηλά. Στα Τρίκαλα,το Λαύριο και το Μετς είναι δύο παιχνίδια που εστιάζουν το ενδιαφέρον, αλλά και στην Κρήτη διεξάγονται δύο καθοριστικά παιχνίδια.

ΠΑΓΚΡΑΤΙ – ΝΕΑ ΚΗΦΙΣΙΑ (Μετς, 17:00)

Το Παγκράτι φιλοξενεί την πρωτοπόρο Νέα Κηφισιά σε ένα παιχνίδι που αναμένεται ιδιαίτερα δυνατό. Οι «ροσονέρι» με όπλο τον κόσμο του αλλά και το καλό πρόσωπο που παρουσιάζουν στην έδρα τους θέλουν να ξεκινήσουν τη χρονιά με μία καλή νίκη. Όμως, η Νέα Κηφισιά θέλει να ξεκινήσει όπως άρχισε, δηλαδή νικηφόρα, ώστε να συνεχίσει να ηγείται της βαθμολογίας.

ΤΡΙΚΑΛΑ – ΙΚΑΡΟΙ ΣΕΡΡΩΝ (Κατσιμήδιο, 17:00)

Σημαντικό παιχνίδι για τους γηπεδούχους, αφού μία νίκη απέναντι σε έναν δυναμικό αντίπαλο θα τονώσει τη ψυχολογία της ομάδας, ενώ παράλληλα θα διατηρήσει στο κυνήγι των πρώτων θέσεων. Από την άλλη, οι Ικαροι καλούνται να συνεχίσουν την καλή πορεία που είχαν και να παραμείνουν και αυτοί στα ψηλά. Χωρίς προβλήματα θα παραταχθούν και οι δύο ομάδες (σ.σ. με εξαίρεση τον Πεχλιβάνη από τους Σερραίους).

ΗΡΑΚΛΕΙΟ – ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ (Λίντο, 17:00)

Και οι δύο ομάδες θέλουν να ανέβουν ψηλότερα, κάτι που τις κάνει να θέλουν πολύ τη νίκη, και γι΄αυτό κάνει το παιχνίδι ντέρμπι. Οι γηπεδούχοι, συνηθίζεται στην έδρα τους να παρουσιάζονται άκρως επικίνδυνοι, ικανοί να κάνουν τη ζημιά. Όμως, οι δύο βαθμοί είναι σημαντικοί και για τον Αρκαδικό, κάτι που σημαίνει ότι η ομάδα της Τρίπολης θα παλέψει για τη νίκη μέχρι τέλους.

ΛΑΥΡΙΟ – ΚΟΡΟΙΒΟΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ (Λαυρίου, 17:00)

Ένα ακόμα ντέρμπι περιλαμβάνει αυτή η αγωνιστική. Το Λαύριο, των πολύ καλών πρώτων αγωνιστικών, θα παλέψει για τη νίκη απέναντι σε μία ανταγωνιστική ομάδα. Οι γηπεδούχοι επιθυμούν να παραμείνουν στις πρώτες θέσεις κάτι που θέλει όμως και ο Κόροιβος, ο οποίο παράλληλα καλείται να επικρατήσει απέναντι σε μια ομάδα που μέχρι σήμερα δεν έχει γνωρίσει την ήττα στο σπίτι της.

ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ – ΕΡΜΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑ (Ζωγράφου, 17:00)

Το… έργο του καλείται να κάνει ο Φιλαθλητικός, να συνεχίσει το νικηφόρο σερί και να διατηρηθεί στην πρώτη θέση του πίνακα.  Ο Ερμής θέλει όμως να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα και να βρεθεί σε ασφαλέστερα… πατώματα του βαθμολογικού πίνακα.

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΕΚΥΗ – ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ (Κοντόπευκο, 17:00)

Δυνατά θέλει να ξεκινήσει η Αγία Παρασκευή τη χρονιά κατακτώντας μέσα στο σπίτι της το θετικό αποτέλεσμα. Η Δόξα όμως, χρειάζεται τους δύο βαθμούς αφού η Τρίτη θέση από το τέλος δεν της αφήνει περιθώρια για απώλειες.

ΟΦΗ – ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Βαρδινογιάννειο, 17:00)

Άλλο ένα ντέρμπι των… χαμηλών πατωμάτων, Οι δύο ομάδες «καίγονται» για βαθμούς κάτι που δείχνει ότι θα γίνει ένα πολύ όμορφο παιχνίδι.  Ο ενισχυμένος, λόγω Ματαλόν, (σ.σ. αναμένεται σήμερα στην Κρήτη) ΟΦΗ θέλει να μπει με το… δεξί τη νέα χρoνιά και να πάρει μία σημαντική… ανάσα.  Όμως, ακριβώς στην ίδια θέση βρίσκονται και οι βολιώτες. Η νίκη την τελευταία αγωνιστική πριν από τη διακοπή, ήταν αυτή που τόνωσε το ηθικό και πλέον οι βολιώτες ταξιδεύουν στο νησί με ανεβασμένη ψυχολογία.