Η χρονιά των 95άρηδων

Οι κινήσεις του Δούκα είναι μέχρι στιγμής μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού, εντούτοις ο Γιάννης Γιαννόπουλος δεν είναι διατεθειμένος να βιαστεί. Οι “κυανόλευκοι” έχουν αποκτήσει τον Σωτήρη Μπουρδάνο και τον Δημήτρη Σπανάκο, έχουν ανανεώσει μόνο τον Γιάννη Ζακυνθινό από την περσινή ομάδα, ωστόσο δεν πρόκειται να κάνουν πολλές… προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ.

Άλλωστε, την ερχόμενη χρονιά αναμένεται να προωθηθεί στο ανδρικό η μισή “φουρνιά” των ταλαντούχων 95άρηδων (Παπαδιονυσίου, Μιχαλόπουλος, Παλαιοχωρίτης, Κεφάλας, Σταθόπουλος) και ο 94άρης Φιλιππάκος, κάτι που δίνει την ευελιξία στον Γιάννη Γιαννόπουλο να περιμένει μέχρι να πραγματοποιήσει τις τελευταίες τέσσερις μεταγραφές που έχει δικαίωμα να κάνει.

Η ανακοίνωση της απόκτησης του Μπουρδάνου:

«Το τμήμα Μπάσκετ του Συλλόγου μας ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας για 1 χρόνο με τον αθλητή Μπουρδάνο Σωτήρη. Ο εν λόγω αθλητής αναμένεται να συμβάλλει τα μέγιστα στην επίτευξη των φετινών στόχων της ανδρικής ομάδας που δυναμώνει την περιφέρειά της. Είναι 23 χρόνων, πέρυσι αγωνίστηκε με την ομάδα του Πιερικού / Αρχέλαου και καλύπτει τις θέσεις 2 – 3.

Οι μεταγραφικές κινήσεις συνεχίζονται με προτεραιότητα την κάλυψη θέσεων που έμειναν κενές από τους αθλητές που αποχώρησαν, όπως αυτή του ψηλού (θέση 5) μετά τη μη ανανέωση συνεργασίας με τον Οτουντζίδη».