Οι Γιαννούλης Λαρεντζάκης και Κώστας Μήτογλου είναι οι δύο παίκτες που “κόπηκαν” από τον ομοσπονδιακό προπονητή Κώστα Μίσστα από την αποστολή που θα πάει στο Ευρωμπάσκετ. «Ο Λαρεντζάκης και ο Μήτογλου είναι έξω από την δωδεκάδα. Φυσικά, έκαναν μια μεγάλη προσπάθεια. Είναι νέα παιδιά με ικανότητα και ταλέντο. Έχουν όλο τον δρόμο μπροστά τους. Ήταν σημαντική η παρουσία τους σε όλη την προετοιμασία», ανέφερε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, για τους δύο νεαρούς που συμμετείχαν για πρώτη φορά σε προετοιμασία της εθνικής ανδρών και συμπλήρωσε: «Κάλεσα δύο παιδιά στην προετοιμασία, τον Λαρεντζάκη και τον Μήτογλου, οι οποίοι είναι έξω από την δωδεκάδα. Φυσικά, έκαναν μια μεγάλη προσπάθεια. Είναι νέα παιδιά με ικανότητα και ταλέντο. Έχουν όλο τον δρόμο μπροστά τους. Ήταν σημαντική η παρουσία τους σε όλη την προετοιμασία».

Έτσι η τελική 12άδα διαμορφώνεται ως εξής: Νικ Καλάθης, Κώστας Σλούκας, Βαγγέλης Μάντζαρης, Νίκος Παππάς, Κώστας Παπανικολάου, Ιωάννης Παπαπέτρου, Θανάσης Αντετοκούνμπο, Γιώργος Πρίντεζης, Δημήτρης Αγραβάνης, Γιάννης Μπουρούσης, Γιώργος Παπαγιάννης, Γιώργος Μπόγρης.

Η… αντίδραση του Μήτογλου

“Καλη συνέχεια στην ομάδα. Φοβερή εμπειρία και εύχομαι να την ξαναζήσω. Δικαιούμαστε να φτάσουμε ψηλά”, σχολίασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ο Ντίνος Μήτογλου, που έδειξε ότι στο μέλλον μία θέση στην 12άδα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος του ανήκει.