Η Vanessa τον έβαλε στη θέση του!

vanessa-macias-3Ο Charles Barkley είναι γνωστό ότι πολλές φορές ανοίγει το στόμα του και πετάει… “μαργαριτάρια”! Συνήθως δεν υπάρχει κάποιος να τον… βάλει στη θέση του, όμως σ’ αυτή την κατηγορία δεν ανήκει η Vanessa Macias, σύντροφος του Tim Duncan.

Το κορίτσι μόλις άκουσε τον Charles να χρησιμοποιεί προσβλητικούς χαρακτηρισμούς για το γυναικείο πληθυσμό του Σαν Αντόνιο, ξεσπάθωσε. Δεν της άρεσαν τα σχόλια του πρώην ΝΒΑερ ότι ο γυναικείος πληθυσμός του Σαν Αντόνιο θα πρέπει να πάει σε… διαιτολόγο και κέντρα αδυνατίσματος για να γίνει ποθητός για τους άντρες! Και την απάντησή της η Vanessa δεν την έδωσε μέσω κάποιου τηλεοπτικού καναλιού – αν και έχει τα… μέσα – αλλά προτίμησε έναν πιο… προκλητικό τρόπο. Πήγε στο γήπεδο για να παρακολουθήσει το ματς των “σπιρουνιών” με την Οκλαχόμα, φορώντας ένα εφαρμοστό μπλουζάκι, στο οποίο έγραφε “Barkley Don’t Know” δηλαδή ο Μπάρκλεϊ δεν ξέρει, ενώ στο πλευρό της είχε και μερικές ακόμη sexy κοπέλες της πόλης, που θέλησαν έτσι να δείξουν ότι μάλλον οι επιλογές του Charles όποτε βρίσκεται στο Σαν Αντόνιο είναι μάλλον… ατυχείς!!!

Ο αμετανόητος Charles, πάντως έσπευσε να… απαντήσει στην πρόκληση της Vanessa λέγοντας ότι αυτές οι κοπέλες δεν είναι απ’ το Σαν Αντόνιο, αλλά προέρχονται απ’ το Ντάλας!

vanessa-macias-2

Πηγή φωτογραφιών Twitter/Instagram/Facebook