Τρίτο και… καλύτερο ελπίζουν στον Απόλλων να είναι το παιχνίδι της προσεχούς τρίτης αγωνιστικής με τον Ορφέα Ν. Σκοπού. Οι Θεσσαλονικείς μπορεί να μην είχαν τα επιθυμητά αποτελέσματα στα δύο πρώτα βήματα τους στο φετινό πρωτάθλημα αλλά αυτό ευελπιστούν πως θα αλλάξει άμεσα «σπάζοντας» την έδρα του μεγάλου τους αντιπάλου. «Κάναμε πολλά λάθη ενώ ήμασταν και πολύ άστοχοι στα δύο προηγούμενα παιχνίδια» δήλωσε ο προπονητής Άκης Παπαμαυρουδής απαντώντας στο τι δεν πήγε καλά στις δύο προηγούμενες αναμετρήσεις ενώ συνεχίζοντας είπε πως «αν είμαστε πιο προσεκτικοί στον αγώνα μας με τον Ορφέα πιστεύω ότι τα πράγματα θα πάνε πολύ καλύτερα και φυσικά ελπίζουμε σε μια καλύτερη κατάληξη της συγκεκριμένης αναμέτρησης σε σχέση με τις προηγούμενες.

Πέρυσι είχαμε μια νίκη και μια ήττα απέναντι στην ομάδα των Σερρών αλλά από τότε έχουν αλλάξει πολλά και για τους δύο μας με αρκετά νέα παιδιά στο ρόστερ μας. Υπάρχει σεβασμός προς τον αντίπαλο αλλά το σίγουρο είναι ότι θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο για μας ».

Το ευχάριστο για τον προπονητή του Απόλλων είναι ότι το απουσιολόγιο του είναι λευκό και έτσι εκτός απροόπτου θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση για το εκτός έδρας παιχνίδι της Κυριακής.

Στα πλαίσια της προετοιμασίας για τον αγώνα αυτόν η ομάδα της Καλαμαριάς έδωσε τη Τετάρτη φιλικό παιχνίδι με τη Γαλάτιστα (Α’ τοπικό Χαλκιδικής) στο οποίο ο κ. Παπαμαυρουδής μπόρεσε να δοκιμάσει αρκετά από τα πλάνα του ενόψει Ορφέα.