«Θέλουμε αυτό που μας αξίζει»

Σαν αστέρι έλαμψε ο Εργοτέλης στο Ίλιον κόντρα στη ομώνυμη ομάδα κάνοντας μια δυναμική εμφάνιση παρά τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζει. Η χαρά όμως δεν κράτησε παρά πάνω από τρία δεκάλεπτα μιας και η καλοστημένη ομάδα του Φώτη Καρακώστα πήρε στο τέλος τους δυο βαθμούς της νίκης.Συνέπεια σε αυτό, σύμφωνα με τον προπονητή των κρητικών, Γιώργο Μακράκη οι «μάγοι» διαιτητές που αντί για δώρα τους στέρησαν τη νίκη με μη αντικειμενικές αποφάσεις. Την άποψη του αυτή καθώς και τα συγχαρητήρια προς τους παίκτες του παράθεσε στο επίσημο σάιτ των κιτρινόμαυρων ο πολύπειρος κόουτς λίγες ώρες μετά το τέλος του αγώνα.

«Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την υπερπροσπάθεια που κατέβαλαν για άλλη μια φορά. Τους δυο τελευταίους αγώνες αντιμετώπισαν δυο από τις πρωτοπόρες ομάδες της κατηγορίας, τον Ιωνικό Ν.Φ, που κέρδισαν εκτός έδρας και σήμερα την Ενωση Ιλίου από την οποία ηττηθήκαμε σε έναν αγώνα με μια ακόμα φορά κάκιστη διαιτησία.

Δεν έχουμε τίποτα με την ομάδα του Ιλίου. Τους ευχαριστούμε για τη φιλοξενία και τα συγχαρητήρια που δεχτήκαμε για την εμφάνιση μας και τους ευχόμαστε καλή συνεχεία. Αλλά δεν μας αρκούν τα συγχαρητήρια των αντίπαλων γιατί θέλουμε να παίρνουμε μέσα στο γήπεδο αυτό που μας αξίζει και κάποιοι μας έχουν στερήσει!

Καλώ όλο τον κόσμο την Τετάρτη (22/12, 17:00) στο Λίντο για να στηρίξει την ομάδα που θέλει να αποδείξει ότι δεν της αξίζει η θέση που βρίσκεται».