«Θέλουμε να μείνουμε μόνοι πρώτοι»

Ποδαρικό με ντέρμπι θα κάνει αύριο ο Ηρακλής, ο οποίος περιμένει στο Ιβανώφειο το Στρατώνι φιλοδοξώντας να μείνει πάλι μόνος του στην κορυφή του βορείου ομίλου της Β’ Εθνικής. «Ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι καθώς αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που ισοβαθμούμε και θέλουμε την νίκη για να παραμένουμε μόνοι πρώτοι» είπε στην καθιερωμένη τοποθέτησή του για τον αγώνα ο Θωμάς Κωστόπουλος στο iraklis.org.

Εν συνεχεία, ο τεχνικός του “γηραιού” τόνισε: «Όλο αυτό το διάστημα της διακοπής είχαμε πολλούς τραυματισμούς και αυτή την εβδομάδα άρχισαν να επιστρέφουν περισσότεροι παίκτες στην προπόνηση ώστε να παρουσιαστούμε πιο δυνατοί στην έδρα μας και να πάρουμε ακόμα μια νίκη».

Φόρος τιμής στον Γεώργιο Ιβάνωφ

Στο μεταξύ, η Παρασκευή ήταν ημέρα μνήμης για το θάνατο του Γεργίου Ιβάνωφ, τον οποίον τίμησαν όλα τα τμήματα του Ηρακλή με λουλούδια μπροστά στο άγαλμά του που βρίσκεται έξω από το Ιβανώφειο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ημέρα μνήμης η σημερινή καθώς σαν σήμερα πριν από 70 χρόνια (04/01/1943) ο ΗΡΩΑΣ αθλητής του ΗΡΑΚΛΗ, Γεώργιος Ιβάνωφ έχανε τη ζωή του στο βωμό της Ελευθερίας. Τα τμήματα του μπάσκετ και του Τζούντο κατέθεσαν λουλούδια στο άγαλμά του έξω από το Ιβανώφειο σε ένδειξη μνήμης και αναγνώρισης του αγώνα του».