«Θέλουμε να φέρουμε τα παιδιά στα γήπεδα»

Οι μέρες για τα τουρνουά 3ON3 που θα γίνουν σε Ηράκλειο Κρήτης (22 & 23 Ιουνίου) και Ελευσίνα (29 & 30 Ιουνίου), πλησιάζουν και οι παίκτες που θα δώσουν το παρών σε αυτές τις δύο μεγάλες γιορτές, είναι ήδη έτοιμοι, να προσφέρουν θέαμα και να παίξουν με μικρά αλλά και μεγάλα παιδιά.

Ένας από τους παίκτες που θα βρίσκονται και στις δύο πόλεις, είναι ο Γιάννης Καλαμπόκης, ο οποίος το 2009, ήταν ανάμεσα στους καλαθοσφαιριστές που μας έκαναν υπερήφανους, αφού με την εθνική μας ομάδα, κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο, στο Ευρωμπάσκετ της Πολωνίας.

«Για μία ακόμη χρονιά, ο Δήμος Ηρακλείου Κρήτης και ο Δήμος Ελευσίνας, δείχνουν την αγάπη τους για το μπάσκετ και θέλουμε να τους ευχαριστήσουμε γι’ αυτό. Επίσης, θέλουμε να ευχαριστήσουμε και όλους, όσοι στέκονται δίπλα στην προσπάθειά μας και κάνουν και αυτοί ότι περνάει από το χέρι τους, για να στεφθούν με επιτυχία αυτά τα τουρνουά. Πέρυσι πήραν μέρος στους αγώνες πάνω από 1500 παιδιά, ενώ άλλοι τόσοι, ήταν οι θεατές. Πραγματικά τα νούμερα αυτά είναι εντυπωσιακά και ελπίζουμε εφέτος, να έρθουν ακόμη περισσότεροι.

Νομίζω ότι αυτά τα δύο τουρνουά, είναι ένας τρόπος, για να προβάλουμε το μπάσκετ και να δείξουμε παράλληλα το κοινωνικό πρόσωπο του Συνδέσμου. Θέλουμε να φέρουμε τα παιδιά στη γήπεδα. Είναι δύσκολες οι εποχές και πρέπει το μπάσκετ να αποτελεί όαση για όλους‘’, δήλωσε ο Α’ Αντιπρόεδρος του ΠΣΑΚ Γιάννης Καλαμπόκης.

Οι εγγραφές συνεχίζονται και όσοι επιθυμούν να πάρουν μέρος στα τουρνουά, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή, στο www.3on3streetball.gr