Θέλουν και αυτοί δώρο… το επόμενο ντέρμπι!

Οι γιορτές πλησιάζουν και τα δώρα δίνουν και παίρνουν…  Το δώρο όμως που θέλουν στην Ελευθερούπολη δεν θα το φέρει ο… Αϊ Βασίλης αλλά μπορούν να το αποκτήσουν μόνοι τους το απόγευμα της επόμενης Κυριακής (19/12).

Έτσι θα κλείσουν ιδανικά το 2010 και θα μπορέσουν να απολαύσουν και… τα υπόλοιπα δώρα που θα πάρουν αυτή τη φορά από τους δικούς τους ανθρώπους.

Φυσικά όλα τα ωραία αποκτούνται δύσκολα και αυτή η περίπτωση δεν αποτελεί εξαίρεση. Το Ανατόλια έχει αποδείξει ότι είναι σκληρός αντίπαλος και το παιχνίδι με την ομάδα της Καβάλας όπως όλα δείχνουν θα είναι ένα πολύ δυνατό ντέρμπι. Ο προπονητής Στράτος Καγιάογλου αναφερόμενος στον προσεχή αγώνα της ομάδας του δήλωσε:

«Είναι ένα παιχνίδι στο οποίο θα κριθούν πολλά και το απόγευμα της Κυριακής θα μπορέσουμε να βγάλουμε πολλά σημαντικά συμπεράσματα για τη συνέχεια. Το Ανατόλια έχει πολύ καλούς έμπειρους παίκτες, μάλιστα έχω συνεργαστεί και με τον Γιάννη Κοϊμτζόγλου που αγωνίζεται φέτος εκεί. Πιστεύω πάντως πως θα είναι κλειστό παιχνίδι, με τις δύο ομάδες κοντά στο σκορ».

Προβλήματα τραυματισμών δεν υπάρχουν και η προετοιμασία άρχισε σήμερα με όλους τους παίκτες στη διάθεση του προπονητή τους.