Θέση στην Euroleague ζήτησε ο ΑΟ Μυκόνου!

Στη Μύκονο δεν κρύβουν ότι στοχεύουν ψηλά κι αυτό το έδειξαν με τον πλέον εμφατικό τρόπο στην πορεία τους στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής. Αλλά όπως λέει ο λαός «τρώγοντας ανοίγει η όρεξη» κι όπως φαίνεται στη Μύκονο έχει ανοίξει η όρεξη για τα καλά, με τους διοικούντες να στέλνουν το… στίγμα τους, με τον δικό τους χαρακτηριστικό και πάντα χιουμοριστικό τρόπο. Ζητώντας από την Euroleague να τους δώσει τη μία από τις Wild Card της διοργάνωσης!

Στο λογαριασμό της ομάδας στο twitter αναρτήθηκε το σχετικό αίτημα, που προς το παρόν μπορεί να φαντάζει χιουμοριστικό, με τους ιθύνοντες τον σύλλογο πάντως να δείχνουν τις προθέσεις τους… Αναλυτικά το ποστάρισμα της Μυκόνου αναφέρει:
«Αγαπητή EuroLeague, θέλουμε να σας ενημερώσουμε για την επιθυμία μας να αιτηθούμε wild card για την επερχόμενη περίοδο. Αγωνιζόμαστε πλέον στη Β’ Εθνική Κατηγορία, το γήπεδό μας είναι κάπως μικρό (450 θεατές), όμως θα είναι κατάμεστο σε κάθε αγώνα. Είμαστε καλά παιδιά. Κι αν προκριθούμε στα playoffs, θα προσκαλέσουμε και τον Κέβιν Ντουράντ. Το υποσχόμαστε»!