Θα αλλάξει πάλι κάτοχο η κορυφή;

Ήταν μια κακή παρένθεση και πάει… Ακριβώς έτσι θέλουν να σκέφτονται στη Νίκη Βόλου τη προηγούμενη ήττα και δούλεψαν διπλά όλη την εβδομάδα προκειμένου να προετοιμαστούν κατάλληλα για τον αγώνα με τον Ηρακλή Κοζάνης και την επιστροφή στις νίκες.

Ο Αμπελώνας από τη πλευρά του αν θέλει να παραμείνει στη κορυφή και να μην αφήσει τη Νίκη να πάρει και πάλι τα πρωτεία θα χρειαστεί να κερδίσει εκτός έδρας τη μαχητική Μακάμπη.

Καρέ συνεχόμενων επιτυχιών φιλοδοξεί να πετύχει η Μεταμόρφωση Βόλου αν και θα έχει αρκετά δύσκολη αποστολή αφού αγωνίζεται μακριά από το γήπεδο της και συγκεκριμένα με αντίπαλο το Άργος Ορεστικό.

Το δεύτερο του διπλό θα διεκδικήσει σήμερα το απόγευμα ο Αετός Κιλκίς μέσα στα Γρεβενά με αντίπαλο τον τοπικό Πρωτέα ενώ στον δρόμο των επιτυχιών θέλει να μπει και πάλι η ομάδα της Έδεσσας προκειμένου να καλύψει το χαμένο έδαφος και θα το παλέψει απέναντι στον Φοίνικα Λάρισας.

Τη πέμπτη του νίκη έχει βάλει ως στόχο ο Αριστοτέλης Επανομής που θα δοκιμαστεί μέσα στον Αιγινιακό, ενώ ο Μέγας Αλέξανδρος Κρύας Βρύσης θα χρειαστεί να κάμψει την αντίσταση του νεοφώτιστου Αλέξανδρου Αξιούπολης για να κατακτήσει αυτό που επιθυμεί…

Το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής είναι:

Μ. Αλέξανδρος Κρ. Βρ. – Αλέξ. Αξιούπολης (Κρύας Βρύσης 18:00)
Αιγινιακός – Αριστοτέλης Επανωμής  (Αιγινίου 18:00)
Αργος Ορεστικό – Μεταμόρφωση Β. (Άργος Ορεστικού, 18:00)
Μακάμπη – Αμπελώνας (ΕΑΚ Σταυρούπολης, 18:00)
Πρωτέας Γρεβενών – Αετός Κιλκίς  (Γρεβενών, 18:00)
Πανεδεσσαϊκός – Φοίνιξ Λαρ.  (Έδεσσας, 18:00)
Νίκη Βόλου – Ηρακλής Κοζάνης (Ν. Ιωνίας Μαγν. 18:00)