“Θα είμαστε πανέτοιμοι”

Το τελευταίο φιλικό παιχνίδι του πριν την έναρξη του πρωταθλήματος ετοιμάζεται να δώσει ο Πιερικός Αρχέλαος με αντίπαλο τον Αίαντα Ευόσμου, το Σάββατο (16/10, 17:30).

Εν το μεταξύ για την προετοιμασία της ομάδας μίλησε ο Παναγιώτης Νάνης τονίζοντας πως θα είναι έτοιμοι στην έναρξη του πρωταθλήματος: «Δουλέψαμε και δουλεύουμε όλοι πολύ σκληρά, ώστε να αποκτήσουμε την απαραίτητη φυσική κατάσταση. Πιστεύω ότι, επειδή είμαστε ανανεωμένη ομάδα χρειαστήκαμε λίγο παραπάνω χρόνο προσαρμογής. Βαδίζουμε σε καλό δρόμο και σε δέκα μέρες που αρχίζει το πρωτάθλημα θα είμαστε πανέτοιμοι γι΄ αυτό. Ήδη έχουμε κάνει μεγάλη πρόοδο».

Τέλος,  το Σάββατο (12:30) θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση γνωριμίας με την ομάδα του Πιερικού Αρχελάου. Συγκεκριμένα μπροστά στο χώρο του περιπτέρου του Δήμου Κατερίνης, στην Πλατεία Ελευθερίας, θα δώσει το «παρών» όλη η ανδρική ομάδα με τους προπονητές αλλά και το Δ.Σ., έτσι ώστε οι φίλοι του μπάσκετ να γνωρίσουν από κοντά και να πλαισιώσουν τη μεγάλη προσπάθεια που γίνεται ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Α2.