«Θα ζητήσουμε την εξαίρεση του Δεσλή»

Με ανακοίνωσή της η Δόξα ζητά συγνώμη από τους φιλάθλους της για την εικόνα που παρουσίασε η διαιτησία και συγκεκριμένα αυτή του κ. Δεσλή, στο παιχνίδι με τους Ικαρους Σερρών, ενώ αναφέρει πως τις επόμενες ημέρες θα προσφύγει στην ΚΕΔ ζητώντας την εξαίρεση του συγκεκριμένου διαιτητή από τους αγώνες του συλλόγου. Τέλος, οι Λευκαδίτες τονίζουν ότι η ανακοίνωση δεν σχετίζεται με την ομάδα των Ικάρων.

Αναλυτικά:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΟΞΑΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ αισθάνεται την ανάγκη να ζητήσει από τους φιλάθλους της Λευκάδας δημόσια συγνώμη για την εικόνα της διαιτησίας και ειδικότερα του κ. Δεσλή στον τελευταίο εντός έδρα αγώνα της ομάδας μας με τους Ίκαρους Σερρών.
Το να διαμαρτυρηθούμε για τη διαιτησία του αγώνα περιττεύει… Το video εξάλλου των δύο τελευταίων φάσεων του αγώνα έχει ήδη αναρτηθεί στο διαδίκτυο και ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του. Για την ώρα περιοριζόμαστε στη γενική παρατήρηση ότι στους δύσκολους καιρούς που διέρχεται η Ελλάδα, η ενασχόλησή μας με τον αθλητισμό θα μπορούσε να είναι μια υγιής διέξοδος. Δυστυχώς, όμως, αποδεικνύεται πανηγυρικά ότι ο ελληνικός αθλητισμός, αποτελώντας κομμάτι της σύγχρονης ελληνικής πραγματικότητας, πάσχει από τα ίδια νοσήματα και εμφανίζει τα ίδια συμπτώματα παρακμής.
Ως Σωματείο που σέβεται την ιστορία του, δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να εξακολουθήσουμε έως το τέλος του Πρωταθλήματος να επιδιώκουμε δυναμικά τους αγωνιστικούς μας στόχους μόνο μέσα στο γήπεδο και μόνο με βάση την αγωνιστική προσπάθεια των αθλητών της ομάδας μας. Αυτό επιβάλλει η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ, Διοίκησης και φιλάθλων της Λευκάδας.

Προς αποφυγή κάθε παρερμηνείας, διευκρινίζουμε ότι η παρούσα ανακοίνωση δεν σχετίζεται με το Σωματείο των Ικάρων Σερρών, με το οποίο μας συνδέουν άρρηκτοι δεσμοί φιλίας και εκτίμησης.
Η Διοίκηση του Σωματείου προτίθεται τις επόμενες ημέρες να προσφύγει στην ΚΕΔ, ζητώντας την εξαίρεση του κ. Δεσλή από κάθε επόμενο αγώνα της ομάδας μας. 

Λευκάδα 18-11-2012
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΟΞΑΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ».