polis_kalitheas logoΟ Πόλις μετράει μόλις μία νίκη σε 18 αγώνες και όπως είναι λογικό -με 8 αγώνες να απομένουν και τη γραμμή της σωτηρίας να απέχει πια 7 βαθμούς- ο υποβιβασμός είναι θέμα χρόνου. Για την ακρίβεια, η ομάδα της Καλλιθέας θα υποβιβαστεί μαθηματικά σε περίπτωση που κάνει άλλη μία ήττα και κερδίσουν άλλο ένα παιχνίδι ο Χολαργός, ο Αμύντας και το Ιλιον. Αυτό πάντως διόλου πτοεί την ομάδα των Σίμου, Λούντζη, η οποία αποδεικνύει κάθε Κυριακή ότι σκοπεύει να υποβιβαστεί με το κεφάλι ψηλά. Παλεύοντας.

«Ασχετα με το πια θα είναι η τελική μας κατάταξη και πόσες νίκες θα κάνουμε, όλοι οι αντίπαλοι θα φτύσουν αίμα για να μας νικήσουν. Δεν τα παρατάμε. Είμαι περήφανος για τους προπονητές μας και τους αθλητές μας» ήταν η δήλωση που έκανε μετά το τέλος του κυριακάτικου αγώνα με τον Πανερυθραϊκό ο έφορος του Πόλις Καλλιθέας Ριχάρδος Κονσταντίνο.

Για του λόγου το αληθές, ο Πόλις έχει χάσει τους τελευταίους δύο εκτός έδρας αγώνες του (με Περιστέρι και Δούκα) στην παράταση, από το Ηράκλειο με 84-86, από τον Αετό με 76-80, από τον Πανερυθραϊκό στο τελευταίο λεπτό… Συνολικά οι 8 από τις 17 ήττες που έχει υποστεί φέτος η ομάδα της Καλλιθέας ήταν με διαφορά 2-6 πόντων ή στην παράταση! Αν μη τι άλλο, παλεύει. Κι ας έχει χάσει στην πορεία τρεις βασικούς παίκτες (Κορωνίδη, Κορίζη, Μακρόπουλο)…