“Θα παραμείνει σημείο αναφοράς του συλλόγου ο Σκαλωμένος”…

Από τα τοπικά μέχρι και τη Β’ εθνική, η πορεία του Χρήστου Σκαλωμένου είναι συνυφασμένη με την Ένωση Ιλίου. Τώρα που ήρθε το… πλήρωμα του χρόνου και αποφάσισε να κρεμάσει τα μπασκετικά του παπούτσια, οι ιθύνοντες τον σύλλογο δείχνουν ότι δεν ξεχνούν τη συνεισφορά του, επισημαίνοντας ότι η προσφορά του στην Ένωση Ιλίου “… θα παραμείνει σημείο αναφοράς για τον σύλλογο” και πως “… οι δεσμοί θα είναι αιώνιοι και άρρηκτοι”.

“Στην πανανθρώπινη ιστορία όλοι οι πολιτισμοί, όλες οι αυτοκρατορίες, όλα γενικά τα επιτεύγματα της ανθρώπινης δημιουργίας στηρίχθηκαν στην ιστορία ! Στην παράδοση που περνούσε από τον πρόγονο στους απογόνους κι αποτελούσε τα θεμέλια για το επόμενο βήμα στην εξελικτική πορεία της!”, αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της Ένωσης Ιλίου και συνεχίζει: “Εμείς στον Α.Ο. Ένωση Ιλίου στηρίξαμε την εξέλιξή μας (από τα τοπικά μέχρι και τη Β Eθνική Kατηγορία) στην ιστορία των αθλητών και παραγόντων που γιγάντωσαν τον σύλλογό μας! Στους πρωτεργάτες των συνεχόμενων ανόδων και της καθιέρωσης!

Ένας αθλητής που κατέχει πρωτεύουσα θέση σ’ αυτή την ιστορία είναι ο Χρήστος Σκαλωμένος! Αγωνιζόμενος από την πρώτη στιγμή στην ‘Αρτεμις Ν. Λιοσίων και στη συνέχεια στην ΕΝΩΣΗ ΙΛΙΟΥ που προήλθε από τη συγχώνευση με τον Αστέρα Ζωοδόχου Πηγής, απετέλεσε πάντοτε ένα βασικό συστατικό των επιτυχιών μας!

Με το αστείρευτο πάθος του, που μετέδιδε σε συμπαίχτες και κερκίδα, καθιερώθηκε στη συνείδηση όλων σαν ένα αποκλειστικά δικό ΜΑΣ «παιδί» ! Έγινε πρότυπο για πολλά από τα παιδιά της ακαδημίας μας και οι μπασκετικές εικόνες που μας χάρισε αγωνιζόμενος σαν point guard, έμειναν χαραγμένες στην ψυχή όσων παρακολουθούσαν την πορεία μας!

Πώς θα μπορούσες να αποχαιρετίσεις ένα ζωντανό κομμάτι της ιστορίας σου ;

Μάλλον δεν γίνεται γιατί ο Χρήστος, μπορεί μεν να σταματάει σαν παίχτης από το σύλλογό μας, αλλά παραμένει πάντα μια παθιασμένη μορφή κι ένα σημείο αναφοράς για τις επόμενες γενιές των μικρών και μεγάλων αθλητών μας!

Χρήστο κάποιοι δεσμοί είναι αιώνιοι κι άρρηκτοι ! Καλή συνέχεια, θάμαστε κοντά…”.

.
Διαβάστε ακόμη…