Θα του πάρει το «ρόπαλο» η Κρύα Βρύση;

Πόσο μεγάλη αντίσταση μπορεί να προβάλει η Νίκη Βόλου για να παραμείνει στη κορυφή θα φανεί από τον σημερινό αγώνα με την Έδεσσα η οποία έχει αποδείξει ότι δεν είναι και ο πιο εύκολος αντίπαλος… Αμπελώνας και Μακάμπη πάντως θα παρακολουθούν από κοντά τις εξελίξεις και αν χρειαστεί, θέλουν να είναι σε θέση να μπορέσουν να εκμεταλλευτούν ενδεχόμενο στραβοπάτημα της Νίκης και να ανέβουν έστω και για μια εβδομάδα το πρώτο σκαλοπάτι του βαθμολογικού πίνακα.

Αυτό βέβαια θα ισχύσει μόνο αν έχουν ήδη καταφέρει να επικρατήσουν του Πρωτέα Γρεβενών και Αριστοτέλη Επανομής αντίστοιχα. Το έδαφος που έχασε θέλει να ανακτήσει ο Μέγας Αλέξανδρος Κρύας Βρύσης και είναι διατεθειμένος να πάρει αυτός το…ρόπαλο απέναντι στον Ηρακλή μέσα στη Κοζάνη ενώ να συνεχίσει τις …μεταμορφώσεις τώρα που πήρε φόρα θέλει η Μεταμόρφωση Βόλου αυτή τη φορά με «θύμα» τον Αλέξανδρο Αξιούπολης.

Ο Αετός Κιλκίς θα δοκιμάσει να ανοίξει και πάλι τα φτερά του και να ξεπεράσει χωρίς νέες απώλειες το Άργος Ορεστικό ενώ μονόδρομος είναι η νίκη για Φοίνικα και Αιγινιακό με οικοδεσπότη τον πρώτο ο οποίος έχει πέρα από το μικρό πλεονέκτημα της έδρας και τη πίεση να μην δεχτεί να φύγει και άλλος αντίπαλος από τη Λάρισα αλώβητος.

Το πρόγραμμα της 6η αγωνιστικής (28/11):

Ηρακλής Κοζάνης – Μ. Αλέξανδρος Κρ. Βρύσης (Κοζάνης, 18:00)
Φοίνικας Λάρισας –Αιγινιακός (Αγ. Θωμά, 18:00)
Αετός Κιλκίς – Αργος Ορεστικό (Α΄ ΔΑΚ Κιλκίς, 18:00)
Αλέξανδρρος Αξιούπολης – Μεταμόρφωση Β. (Αξιούπολης, 18:00)
Αριστοτέλη Επ. – Μακάμπη (ΔΑΚ Επανομής, 18:00)
Αμπελώνας – Πρωτέας Γρεβενών (Αμπελώνα, 18:00)
Νίκη Βόλου – Πανεδεσσαϊκός (Ν. Ιωνίας Μαγν. 18:00)