Θεοδωράκος: «Στο τέλος θα τα καταφέρουμε»

Την πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα του Ηρακλή έκανε ο Αντώνης Κυρίτσης, που την Τρίτη προπονήθηκε στο Ιβανώφειο και χθες το απόγευμα συμμετείχε στο φιλικό με τη Μακαμπή. Ο “γηραιός” επικράτησε εύκολα με 70-63 και ο Δημήτρης Βατός έδωσε αρκετό χρόνο συμμετοχής στον νεοφερμένο γκαρντ, αφήνοντας στον πάγκο τους Μουλλάκη, Νεοφυτίδη, Θεοδωράκο.

Ο τελευταίος μίλησε για το (θετικό) ντεμπούτο του στον αγώνα με το Αιγάλεω, υπογραμμίζοντας την πεποίθησή του ότι στο τέλος ο Ηρακλής θα σωθεί… «Η προσπάθεια μας είναι δύσκολη, αυτό είναι σίγουρο. Είμαστε όμως διατεθειμένοι να παλέψουμε σκληρά σε όλους τους αγώνες που απομένουν, και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε στο τέλος να πετύχουμε τον στόχο μας» δήλωσε ο Νίκος Θεοδωράκος, προσθέτοντας:

«Είμαστε μια ομάδα που φτιάχτηκε αργά, εμείς ήρθαμε μόλις τώρα, πιο πριν ήρθαν κάποια άλλα παιδιά, ενώ έχουμε και αρκετούς νεαρούς. Θα παλέψουμε όμως, νομίζω ότι η ομάδα μας δεν είναι τόσο άσχημη, έχει δυνατότητες και τα παιδιά το έδειξαν αυτό σε αρκετούς αγώνες. Πιστεύω ότι με τη βοήθεια του κόσμου θα τα καταφέρουμε, αρχής γενομένης στον αγώνα με τον Αία, όπου πρέπει να κερδίσουμε οπωσδήποτε».

Πηγή: iraklis1908.gr