Θεσσαλονικιώτικες κόντρες (vd)

Σήμερα το απόγευμα πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη τύπου για τα 21α Μαυροσκούφεια που είναι κάθε χρόνο το πρώτο τουρνουά της Θεσσαλονίκης. Το “παρών” έδωσαν ο προπονητής των Μαχητών Δόξας Πεύκων Χρήστος Δικταπανίδης, ο προπονητής του Ανατόλια Δημήτρης Τσούρμας μαζί με τον αρχηγό Κώστα Βεργίνη, ο πρόεδρος του Ηρακλή Χρήστος Χρηστίδης και ο μάνατζερ της ΜΕΝΤ Ανέστης Χριστοφορίδης και ο αντιπρόεδρος του Ιωνικού Ιωνίας Θανάσης Γρίβας.

Δεν στάθηκε δυνατόν να παραβρεθούν Ερμής Λαγκαδά και Αίας Ευόσμου. Όλοι οι παρευρισκόμενοι θεώρησαν πολύ θετική τη κίνηση αυτή του συνδέσμου διαιτητών, να αναδείξει μέσω του τουρνουά, δηλ τη προσπάθεια δυνατών ομάδων μικρότερης
κατηγορίας όμως της Α1 με κύριο χαρακτηριστικό επιλογής το…όνομα προέλευσης που λένε δηλ. ότι όλα είναι σωματεία της Θεσσαλονίκης και της ευρύτερης περιοχής της.

Οι αγώνες που θα γίνουν στο Ιβανώφειο, θα έχουν ένα μικρό τίμημα οικονομικό, τρία (3) ευρώ για δύο παιχνίδια και θα μοιραστούν σε τρείς μέρες. Από τη προσεχή Δευτέρα ως τη Τετάρτη και αναμένεται να είναι μια μικρή αλλά δυνατή πρόβα για όλους τους συμμετέχοντες. Άλλωστε αυτό θα είναι το…πρώτο «ραντεβού» τους για φέτος αφού εκτός από τον Ερμή, οι άλλες ομάδες θα διασταυρώσουν τα «ξίφη» τους άλλες δύο φορές και μάλιστα επίσημες!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 21α ΜΑΥΡΟΣΚΟΥΦΕΙΑ

Δευτέρα 17/09/12
18:00 ΣΑΑΚ ΑΝΑΤΟΛΙΑ – ΑΣ ΙΩΝΙΚΟΣ ΙΩΝΙΑΣ
20:00 ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ – ΑΣ ΜΑΧΗΤΕΣ ΔΟΞΑΣ ΠΕΥΚΩΝ

Τρίτη 18/09/12
18:00 ΑΠΣ ΑΙΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ – ΣΑΑΚ ΑΝΑΤΟΛΙΑ
20:00 ΕΡΜΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑ – Μ.Ε.Ν.Τ.

Τετάρτη 19/09/12
18:00 ΑΣ ΜΑΧΗΤΕΣ ΔΟΞΑΣ ΠΕΥΚΩΝ – ΑΠΣ ΑΙΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ
20:00 ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ – ΑΣ ΙΩΝΙΚΟΣ ΙΩΝΙΑΣ