Θετική εικόνα για τον Ιωνικό

ionikos-nikaias-karagiannisΑκόμα ένα φιλικό παιχνίδι έδωσε ο Ιωνικός στην Καισαριανή, απέναντι στη Νήαρ Ήστ, της οποίας και επικράτησε με 84-57 (19-25, 10-21, 17-16, 11-22)

Ο Ιωνικός «έχασε» τον Mάκη Θυμνιό στην πρώτη φάση του παιχνιδιού σε μια διεκδίκηση δέχθηκε ακούσια χτύπημα στο φρύδι που τον ανάγκασε να κάνει 7 ράμματα.

Ο Νίκος Καραγιάννης και πάλι μοίρασε σε όλους το χρόνο συμμετοχής με πιο χαρακτηριστική περίπτωση την τελευταίας περιόδου όπου αγωνίστηκαν οι νεώτεροι παίκτες που θα στελεχώσουν παράλληλα και την ομάδα της U-22 του συλλόγου.

Η προετοιμασία της ομάδας συνεχίζεται κανονικά και πλέον από την ερχόμενη εβδομάδα άπαντες θα συμμετέχουν κανονικά στην προπόνηση και κυρίως εκείνοι που είχαν μείνει λίγο πιο πίσω λόγω μικρο-τραυματισμών.

Παράλληλα η ομάδα πρόκειται να οριστικοποιήσει το νέο φιλικό παιχνίδι το οποίο και θα ανακοινωθεί προσεχώς.

*Να σημειωθεί ότι την Ομάδα υποδέχτηκε ο αντιδήμαρχος Καισαριανής, κ. Βούρλος, όπου είχε και συνομιλία με τους ανθρώπους της ομάδας για το πώς ο δήμος συμβάλλει στην ομώνυμη ομάδα με την παροχή υλικοτεχνικών υποδομών και άλλων εγκαταστάσεων.

Και αυτό τη στιγμή που ο Ιωνικός βρίσκεται ακόμα σε αναζήτηση λύσης για την έδρα της ομάδας U-22 για το σχετικό πρωτάθλημα (οι υπεύθυνες αρχές αδυνατούν να του διαθέσουν κλειστό την Τετάρτη το βράδυ (!!!)! όταν ο Σύλλογος προσπαθεί να διευρύνει τις δραστηριότητες του δημιουργώντας νέες ευκαιρίες στις διαρκώς αναπτυσσόμενες ακαδημίες του – ενώ στα χαρτιά έμειναν παρά τις υποσχέσεις της δημοτικής αρχής τα γενικότερα έργα για την περαιτέρω βελτίωση του κλειστού του Πλάτωνα… Φυσιολογικά, ο προβληματισμός των ανθρώπων του Ιωνικού είναι περισσότερο απο έντονος από μια σχέση αντιστρόφως ανάλογη της δυναμικής του Συλλόγου, και της προσφοράς του στην Πόλη της Νίκαιας.