Θετικό τεστ στα Τρίκαλα για Ηρακλή

Κάτι παραπάνω από ικανοποιητική ήταν η εμφάνιση του Ηρακλή στον φιλικό αγώνα με τα Τρίκαλα, που έγινε στο Ιβανώφειο. Η ομάδα του Βαγγέλη Αλεξανδρή έπαιξε επί 40 λεπτά σε υψηλούς ρυθμούς, απέναντι σε έναν ισχυρό αντίπαλο, που αν και είχε απουσίες.

Το θετικό για τους “κυανόλευκους” ήταν η πολύ καλή παρουσία στην άμυνα, που οδήγησε σε καλές επιλογές στην επίθεση και υψηλά ποσοστά. Αγωνίστηκαν όλοι οι παίκτες που είχε στη διάθεσή του ο κ.Αλεξανδρής, αποδίδοντας πολύ καλό και ορισμένες φορές θεαματικό μπάσκετ. Η ομάδα των Τρικάλων δεν είχε στη διάθεσή της τους Κώστα Βασιλειάδη (ενοχλήσεις στον αχίλλειο), Σοφοκλή Σχορτσανίτη (ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα προετοιμασίας για να ντεπουτάρει στη Λάρισα), και τους Τέγιτς, Μάρεϊ, τον πρώτο για προληπτικούς λόγους μετά από ένα χτύπημα στον προηγούμενο αγώνα και τον δεύτερο λόγω γαστρεντερίτιδας. 

Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής υπογράμμισε την ικανοποίηση του για την προσπάθεια των παικτών του, υπογραμμίζοντας πως ήταν ένα πολύ καλό τεστ για την ομάδα και εφιστώντας την προσοχή για τον αγώνα με την Καστοριά (11/11, 17:00, Ιβανώφειο),

Από την πλευρά του ο Κώστας Μέξας υπογράμμισε πως η ομάδα του δεν ήταν καθόλου καλή και πως ο ΗΡΑΚΛΗΣ εξαιρετικός, προσθέτοντας πως είναι στο χέρι των παικτών του να δείξουν και στους επίσημους αγώνες πως είναι καλύτεροι και από ομάδες Α1, όπως έκαναν σήμερα. 

* Η διοίκηση του ΗΡΑΚΛΗ ευχαριστεί θερμά την ομάδα των Τρικάλων για την αποδοχή του αιτήματος για έναν φιλικό αγώνα και εύχεται καλή επιτυχία στην προσπάθεια της στην Α1, όπως επίσης και τους διαιτητές της αναμέτρησης κ.κ. Γεωργιάδη, Σιμητόπουλο και την κα Τζήμα για τη συμμετοχή τους στο φιλικό. Κατόπιν συμφωνίας, δεν κρατήθηκε σκορ ή πόντοι, καθώς το φιλικό ήταν προπονητικού “χαρακτήρα”.